Geanina Ilieș, „Gospodar fără pereche”: „Am luat decizii majore în ceea ce privește viata mea din toate perspectivele”

Publicat: 25 Oct. 2019, 12:55 Vedete
Geanina Ilieș, „Gospodar fără pereche”: „Am luat decizii majore în ceea ce privește viata mea din toate perspectivele”

Geanina Ilieș este, în momentul aceasta, pe val. Asta vedem clar.

Geanina Ilieș, „Gospodar fără pereche”. Business-ul îi merge bine, în zona online este foarte bine reprezentantă, are un super băiat, și tocmai ce a semnat un contract cu PRO TV.

Este noul prezentator al emisiunii „Gospodar fără pereche” și, chiar în aceste zile se plimbă prin țară în căutarea gospodarilor perfecți.

Geanina Ilieș, „Gospodar fără pereche”

Între timp, anunțăm bucuroși că și-a făcut timp să ne răspundă și nouă la câteva întrebări.

„Atâta vreme cât ești înconjurat de oameni frumoși, pe care îi apreciezi și care te apreciază, restul se construiește de la sine!”

„Gospodar fără pereche”, o nouă provocare. Cum vezi această oportunitate?

Sunt foarte entuziasmată! Acum, când răspund la acest interviu, sunt chiar la filmări pentru noul sezon și vă spun cu mâna pe inimă că o să puteți urmări o emisiune minunată! Mă bucur foarte tare să fiu parte din acest proiect și îmi doresc să reușim să aducem bucurie și liniște în sufletul gospodarilor mei frumoși și muncitori!

Care este vibe-ul cu care te-ai întors din „Ferma – Un nou început!”? Ce te-a făcut această experiență să-ți dorești mai mult?

A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea! M-a făcut mai puternică atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. După ce m-am întors, am luat decizii majore în ceea ce privește viata mea din toate perspectivele. Am învățat că este foarte important să mă bucur, să prețuiesc orice moment și să nu iau lucrurile personal. Atâta vreme cât ești înconjurat de oameni frumoși, pe care îi apreciezi și care te apreciază, restul se construiește de la sine.

Cum ar trebui să fie gospodarul tău ca să-l consideri pereche?

Să mă inspire! Să fie inteligent și să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Atunci când ai ales să ieși din TV și să te îndrepți spre business, ai făcut-o pentru că…
Am simțit că e momentul să-mi transform pasiunea în business. Am fost conștientă de la bun început că este un risc mare să renunț la o carieră construită în ani buni și să pornesc de la zero, însă am avut încredere în mine și în ideea mea de business.

„Sunt cea mai bună mamă jucătoare de Playstation, puțini mă pot învinge!”

Și totuși revenire… TV-ul este ca un microb?

Este! Viața mi-a demonstrat asta. Am revenit și am o energie incredibilă să fac lucruri frumoase!

Care sunt elementele care te compun pe tine, femeie Geanina Ilieș?

Întotdeauna mi-a fost greu să vorbesc despre mine. Cred că am ajuns Geanina de astăzi cu multă pasiune, respect, empatie, determinare și iubire.

Care este visul tău din punct de vedere TV? Se spune că the sky is the limit, care este acest limit pentru tine?

Cred că am trecut prin aproape toate etapele posibile în acest domeniu, de la presa scrisă, la reporter de teren, editor, prezentator de știri și am jucat chiar și în câteva filme. Atunci când îți place ceea ce faci, este imposibil să nu te autodepășești. În momentul de față, trec într-o nouă etapă a carierei mele în televiziune și prezint o emisiune de divertisment, este un vis pe care mi l-am îndeplinit.

Cum este Geanina, mama?

Cred că sunt cea mai bună mamă jucătoare de Playstation, puțini mă pot învinge! 
Lăsând gluma la o parte, nu sunt o mamă perfectă, dar fac tot posibilul să fiu un exemplu pentru fiul meu. Sunt extrem de grijulie, dar nu îi arăt asta lui Patrick. Nu am vrut să îl cresc restrictiv, l-am lăsat întotdeauna să-și ia propriile decizii, dar l-am urmărit din spate. Am devenit mamă la 21 de ani, uneori chiar glumim și spunem că am copilărit împreună.

Care sunt provocările pe care le întâmpini cu adolescentul tău și cum treci peste ele?

Sunt o mamă norocoasă! Sunt foarte apropiată de fiul meu și mă bucur foarte tare că este atât de deschis cu mine, încât ne spunem toate secretele. Cred că asta-mi ușurează grija pe care o au mulți părinți, atunci când vine vorba de pre-adolescență și adolescență. Patrick e un copil minunat, haios și, în același timp, foarte matur pentru vârsta lui.

Ești o femeie de afaceri de succes. Care sunt plusurile care te-au adus aici?

În primul rând, am avut curajul să-mi ascult dramul de nebunie care m-a împins spre antreprenoriat. Nu a fost deloc ușor să o iau de la 0 într-un domeniu complet diferit față de ce făcusem până în acel moment. Business-ul s-a dezvoltat organic și am ținut neapărat să respect câteva valori la care țin foarte mult ca om de afaceri.

Primul și cel mai important pentru mine este să ofer servicii de calitate: promovez și le ofer clienților mei cele mai noi servicii de beauty, pe care eu la rândul meu le-am încercat. Al doilea aspect este că țin cont de feedback-ul pe care îl primesc, pentru că vreau ca cei care calcă pragul clinicii să fie mulțumiți de rezultat, iar zâmbetul lor va fi întotdeauna cea mai mare satisfacție pentru mine. Și, nu în ultimul rând, este esențial să-ți construiești o echipă profesionistă, de încredere și care să te inspire atât pe tine, cât și pe clienți.

„Sunt puternică, o bună bucătăreasă, o femeie de afaceri ambițioasă și cu poftă de televiziune!”

Zona business e privită ca fiind domeniul bărbaților. Ce ai învățat de la ei, chestiuni care te-au ajutat să performezi în afacerea ta?

Avem foarte multe exemple în țara noastră de femei de succes. Spre exemplu, unul dintre cei mai de succes români este Anastasia Soare, deci suntem foarte bine reprezentate  Am fost inspirată să intru în zona antreprenoriatului la momentul potrivit. A fost un risc pe care mi l-am asumat. În viață, dacă nu riști, nu ai nicio șansă să câștigi. A fi antreprenor nu înseamnă doar să ai fler, ci să te și înconjori de oameni cu minți strălucite. Iar aici am fost foarte norocoasă și am învățat multe de la frații mei, dar și de la iubitul meu, care mi-a fost alături de la bun început.

Care sunt principiile care-ți ghidează viața: atât personal, cât și profesional?

Seriozitatea, intuiția, respectul.

Ce ți-ai dori să știe publicul despre tine, chestiuni care nu s-au spus?

Cred că în anumite momente sunt mult mai empatică decât ar trebui. Empatia nu este niciodată un lucru rău, însă sunt cazuri în care ajung să mă implic prea mult emoțional în lucruri care nu țin absolut deloc de mine și care mă încarcă negativ din punct de vedere emoțional.

Geanina, spune-mi sincer, ce crezi tu despre tine? Ai putea să-mi faci o descriere în câteva cuvinte?

Sunt puternică, o bună bucătăreasă, o femeie de afaceri ambițioasă și cu poftă de televiziune și de căutat perechi pentru gospodarii mei!

Publicat: 25 Oct. 2019, 12:55 Vedete
Pe aceeași temă