TOP CIAO.RO | Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!

Publicat: 24 mai 2024, 14:44 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

CIAO.RO a pregătit un alt top cu imagini incendiare! Vedetele au fost surprinse în cele mai privocatoare poziţii. De această dată am avut un „prieten” de nădejde: vântul care le-a jucat feste divelor. Nu trebuie să rataţi fotografiile surprinse de paparazzi. Am adunat cu multă atenţie cele mai hot imagini și vi le arătăm și vouă!

De-a lungul timpului, sexy-vedetele au fost surprinse în cele mai neobișnuite ipostaze. La mare, la piscină, în costume de baie sau la diverse evenimente cu ștaif, şi-au etalat tot ce au mai de preţ, însă uneori fără să vrea acest lucru.

Anamaria Prodan, pusă în „dificultate” de rafale

Printre vedetele cărora vântul le-a dat de furcă, la un moment dat, se numără și Anamaria Prodan! Impresara a fost mereu în centrul atenţiei şi a ştiut cum să atragă toate privirile atunci când şi-a făcut apariţia în public.

Fiica Ionelei Prodan a tecut de-a lungul vremii prin multe schimbări de look. În imaginile pe care am ales să le prezentăm în topul nostru, vedeta purta o rochie în nuanțe de roz, cu partea din față foarte decupată, așa cum era la modă pe atunci. Vântul i-a dat ceva bătăi de cap şi chiar dacă a încercat să „lupte” contra naturii, nu a reuşit! Cu siguranță, privitorii s-au oprit câteva secunde, pentru a o admira. Aveau și ce vedea!

Nici Valentina Pelinel n-a „scăpat”

Acum ceva timp, Valentina Pelinel le-a oferit trecătorilor o imagine greu de uitat. Îmbrăcată într-o rochie roșie, ușor mulată și scurtă, blondina a făcut deliciul tuturor celor care au putut să o admire, atunci când vântul i-a dat bătăi de cap.

În TOP-ul celor 40 de celebrități cărora vântul le-a făcut probleme le mai găsiți pe Elena Băsescu, Andreea Bănică, Flavia Mihășan, Geanina Ilieș, Monica Bârlădeanu, dar și pe multe alte doamne și domnișoare. Nu trebuie să rataţi imaginile!

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 24 mai 2024, 14:44 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×