TOP CIAO.RO | Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare

Publicat: 23 apr. 2024, 15:59 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Divele din showbiz-ul autohton, sunt uneori prinse pe picior greşit. Ca de fiecare dată, paparazzi CIAO.RO au fost pe fază la locul şi momentul potrivit, iar vedetele nu au scăpat netaxate. Cu gura căscată până la urechi aşa au apărut artistele, prezentatoarele TV sau fostele asistente ale celor mai cunoscute emisiuni din România. Cu siguranţă la asta nu v-aţi fi aşteptat. Nici ele!

Divele din România sunt foarte atente la felul în care arată atunci când ies în public, dar de cele mai multe ori uită un detaliu extrem de important: felul în care se comportă. Scenele surprinse de paparazzi sunt demne de cascadorii râsului sau mai bine spus „căscătoarele” râsului, un termen inventat, care spunem noi, se potriveşte perfect cu tema topului de astăzi.

Divele au uitat de bunele maniere în public

Loredana Groza nu avea cum să lipsească din top. O fire efervescentă, celebra cântăreaţă ştie cum să atragă toate privirile, fie că o face sau nu intenţionat. Gesturile vedetei nu au rămas neobservate de camerele de filmat. Oboseala şi-a spus cuvântul şi chiar atunci când credea sau spera că nu o vede nimeni a căscat cu gura până la urechi. Dar… Lori, ghinion, am fost pe fază!

Dar cine sunt cele 25 de dive pe care le-am surprins pe picior greşit ca să nu o spunem altfel? Antonia, Bianca Drăgușanu, Raluca Ogică, Margherita de la Clejani, Loredana Groza, Geanina Ilieș, Alina Eremia, Elena Gheorghe, Carmen Simionescu, Delia Matache, Cristina Roventa, Ana Velea, Sorana Mohamad, Oana Lis, Andreea Marin, Ruxandra Dragomir, Ana Laufer, Lavinia Pîrva, Andreea Raicu, Oana Roman, Analia Selis, Raluca Pastramă, Andreea Esca, Silvia Pop și Nicoleta Luciu.

Vedetele care au făcut cunoștință cu asfaltul!

O altă ipostază stânjenitoare în care le-am surprins pe divele noastre cu siguranţă a stârnit hohote de râs.

Fotografiile pe care le-am ales cu multă atenţie nu trebuie sub nicio formă ratate! Vedetele au făcut plonjările cu stil. Mai mult, la o simplă privire vă puteți da seama că au făcut chiar şi haz de necaz. Spre exemplu, Marina Dina, în timpul căzăturii, este cu zâmbetul până la urechi.

Dar vă lăsăm să descoperiţi singuri momentele de-a dreptul delicioase. Vă mai spunem doar atât: în topul prezentat de CIAO.RO găsiți poze de colecție cu personalități precum Vlad Chiricheș, Inna, Șopârlă – Animal X, Ana Maria Brânză, Sânziana Buruiană, Oana Mareș și Dragoș Săbăreanu, Mădălina Enache, Larisa Duminică, Răzvan Munteanu și Delia, Andra Chiorașcu, Dragoș Bucur, Oana Zăvoranu, Gerard Depardieu, Ecaterina Ladin sau Marina Dina. (VEZI IMAGINILE AICI)

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 23 apr. 2024, 15:59 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×