Fratele Alinei Eremia a amenințat că se sinucide! Polițiștii au fost nevoiți să-l încătușeze

Publicat: 27 Nov. 2021, 10:58 Vedete

 Fratele Alinei Eremia ar fi încercat să se sinucidă, ar fi fost agresiv fizic și verbal cu persoanele apropiate, iar, pentru a se calma, a fost nevoie de intervenția polițiștilor.  

Incidentul șocant a avut loc pe 16 august 2020, ora 3.00 – 3.30. Vecinii lui Mircea Eremia au fost alertați de țipete și injurii! Au ieșit din case și au constatat că cel care tulbură liniștea publică e chiar fratele Alinei Eremia.

Au urmat expresii și cuvinte jignitoare, amenințări cu acte de violență la adresa vecinilor. Dar și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acestea au fost și motivele pentru care au sunat la 112.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că Mircea Eremia avea un comportament agresiv, total deplasat, iar limbajul pe care-l folosea la adresa tatălui său, dar și a unui prieten era plin de cuvinte jignitoare. În plus, Mircea Eremia ar fi amenințat chiar că se sinucide. Totul petrecându-se în curtea imobilului în care locuiește artistul, împreună cu părinții lui. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

”Relația dintre mine și sora mea este una specială”

Pe Alina Eremia o cunoaște multă lume și are o mulțime de fani, dar puțini știu că și fratele, Mircea, încearcă să o urmeze în carieră. La vârsta de opt ani, Mircea Eremia a participat pentru prima dată la emisiunea “Tip Top Minitop” , iar mai apoi a apărut în numeroase emisiuni pentru copii. În 2015 și-a făcut debutul în muzică, alături de sora lui, Alina.

”Relația dintre mine și sora mea este una specială, ne înțelegem de minune, asta de când m-am maturizat și eu. Pe plan profesional ne sfătuim întotdeauna. PMircea Eremiarimele păreri despre ceea ce lucrăm la studio sunt schimbate în familie, pot spune că am mare noroc cu ea în privința aceasta”, a declarat Mircea Eremia pentru CIAO.RO, într-un interviu mai vechi.

Publicat: 27 Nov. 2021, 10:58 Vedete
Pe aceeași temă