Cine este Anca Bartoş, soţia colegului lui Smiley de la Românii au Talent. A fost prezentatoare TV în trecut

Publicat: 11 Mar. 2020, 19:00 General
Cine este Anca Bartoş, soţia colegului lui Smiley de la Românii au Talent. A fost prezentatoare TV în trecut

Smiley și Pavel Bartoș sunt doi dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de emisiuni de la noi din țară. Nu multă lume știe însă cum arată soția lui Pavel, Anca Bartoș. Nici ea nu este străină de televiziune. Cei doi au împreună trei fetițe.

Anca Bartoș, actriță și prezentatoare

Pavel Bartoș, unul dintre prezentatorii emisiunii ”Românii au talent”, se poate declara un om fericit. Pe plan profesional îi merge de minune. Face spectacol în fiecare săptămână la Pro TV, alături de Smiley. Și mai multă fericire îi aduce însă viața de famile. Acesta este căsătorit din 2003 cu Anca. Cei doi au împreună trei copii, toate fetițe. Cea mai mare este Eva, care are 15 ani, urmează Rita, de 11 ani și mezina Sofia, care are 5 ani.

Pavel Bartoș, alături de soția și cele trei fiice ale sale

Pe 3 martie, Anca Bartoș a împlinit 43 de ani, iar soția simpaticului prezentator este într-o formă de zile mari. Nici nu este greu, ținând cont de faptul că se ocupă de cei trei copii. Soțul său are însă o scuză bună, fiind foarte ocupat cu munca. Anca este o soție foarte înțelegătoare, în condițiile în care știe ce înseamnă munca în televiziune.

În urmă cu 14 ani, Anca Bartoș a acceptat provocarea de a prezenta emisiunea ”Slab sau gras”, de la Senso TV. De asemenea, în 2008, a realizat în paralel și o emisiune pentru copii, la postul de radio Itsy Bitsy. Anca a apărut și ca actriță în filmul ”Ho, ho, ho 2: O loterie de familie”, în 2012, dar și în serialul ”La urgență”, în 2006.

Pavel Bartoș, un tată împlinit

Pavel Bartoș este foarte îndrăgostit de soția sa, chiar și acum, când cei doi împlinesc 17 ani de când sunt căsătoriți. Acesta profită de fiecare ocazie pentru a-i face declarații Ancăi. ”Eu am un mare noroc, unul enorm. E soția mea, Anca. De fapt, soția mea e cea mai mare calitate a mea”, a recunoscut Pavel Bartoș într-un interviu.

 

Îndrăgitul prezentator a fost nevoit să facă multe sacrificii pentru a reuși în meseria sa. Evident, timpul liber a fost din ce în ce mai puțin, la fel și perioadele petrecute cu cele trei fete ale sale. Soția sa a preluat însă greul și astfel familia nu a fost afectată în niciun fel. ”A stat mai tot timpul cu ele, pentru că eu am fost plecat multă vreme, a știut să le educe, a întreținut foarte frumos această familie. Le ținem cu picioarele pe pământ, tocmai de asta n-am vrut școală de fițe, am vrut să vadă că există probleme, că există copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Nu au trăit într-un cocon”, au fost cuvintele prin care Pavel Bartoș și-a descris familia.

Publicat: 11 Mar. 2020, 19:00 General
Pe aceeași temă