Care sunt emisiunile și serialele PRO TV pentru care s-au oprit filmările. Noua grilă de programe

Publicat: 23 mart. 2020, 17:00 Autor: Ionita Nicoleta General
Care sunt emisiunile și serialele PRO TV pentru care s-au oprit filmările. Noua grilă de programe

Pro TV și-a modificat grila începând cu această săptămână. Mai multe emisiuni și seriale și-au oprit filmările, din cauza situației actuale din România, cauzată de pandemia de coronavirus. Decizia a fost luată și pentru ca angajații televiziunii să fie în siguranță.

Schimbare de grilă la Pro TV

Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, Pro TV avea o grilă încărcată cu emisiuni și producții, care mai de care mai captivante. Pandemia de coronavirus i-a obligat însă pe șefii trustului să facă schimbări importante în ceea ce privește grila de programe. Astfel, pentru siguranța angajaților, dar și a colaboratorilor, aceștia au decis suspendarea filmărilor pentru mai multe emisiuni.

Pro TV a decis să introducă în grilă mai multe știri, pentru ca telespectatorii să fie informați corect și în permanență în legătură cu situația din țară, dar și din afară. Astfel, de luni până joi, va exista un jurnal de știri care va fi difuzat începând cu ora 22:30. Până acum, știrile de noapte începeau la 23:30.

Șefii trustului au dat asigurări că întreaga echipă care lucrează pentru jurnalele de știri și-a luat toate măsurile de precauție pentru ca sănătatea să nu fie afectată. În această categorie intră reporterii, operatorii de teren, prezentatorii, dar și toți cei care lucrează în redacția știrilor. Aceștia nu au cum să-și întrerupă activitatea profesională.

În afară de jurnalele de știri, își vor continua activitatea și emisiunile ”Vorbește lumea” și ”La Măruță”. Acestea vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 10:30, respectiv 15:00, în regim de live.

Pro TV a oprit filmările unor emisiuni și seriale

Sunt însă și producții care deocamdată și-au întrerupt filmările. Este vorba despre serialele ”Las Fierbinți” și ”Vlad”. În aceeași situație se află și emisiunile ”Ce spun românii?”, ”Pe bune?!” și ”Masked Singer România”, cel mai recent show pentru care Pro TV a cumpărat licența de producție. De asemenea, emisiunea ”România, te iubesc”, care conținea mai multe reportaje realizate de jurnaliștii de la Pro TV, a fost suspendată începând cu data de 22 martie. Postul va difuza în continuare ediții mai vechi ale acestei emisiuni.

Așadar, din această săptămână, în orele de prime time, Pro TV va difuza filme și reluări ale unor emisiuni și seriale. Lunea, sâmbăta și duminica, după jurnalul principal de știri, telespectatorii vor putea urmări filme artistice. Marți și joi Pro TV va difuza episoade din serialul ”Las Fierbinți”, dar din sezoanele trecute. Miercurea va fi emisiunea ”Gospodar fără pereche”, care până acum era difuzată joia, iar vineri telespectatorii pot urmări în continuare show-ul ”Românii au talent”. Această emisiune are încă mai multe ediții deja filmate și de aceea va rămâne în grilă.

Publicat: 23 mart. 2020, 17:00 Autor: Ionita Nicoleta General
Pe aceeași temă