Detaliul uluitor care indica data exacta cand va naste Meghan Markle

Publicat: 27 dec. 2018, 19:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Meghan Markle, in varsta de 37 de ani, va aduce pe lume primul ei bebelus, iar data exacta cand va naste inca nu a fost dezvaluita. Fanii casei regale sunt disperati sa afle data scadenta.

Initial s-a anuntat ca sotia Printului Harry va naste spre sfarsitul lunii martie sau inceputul lunii aprilie, insa acum se aduc noi precizari despre evenimentul mult asteptat.

Stirea ca Ducesa de Sussex este gravida a fost confirmata pe 15 octombrie.

Potrivit The Sun, doctorul Jane Mayhead, de la clinica privata din Harley, a marturisit ca femeile insarcinate au parul mult mai voluminos dupa ce au parcurs doua treimi din sarcina.

Palatul Kensington a anuntat ca bebelusul este asteptat in primavara, dar nu a dat mai multe detalii legate de nastere. 

Detaliul uluitor care indica data exacta cand va naste Meghan Markle

”Într-o serie de imagini recente ale lui Meghan, părul ei pare cu mult mai plin decât înainte de sarcină și este posibil ca acest lucru să se întâmple la schimbarea nivelelor de hormoni.

„Nivelurile crescute de hormoni in timpul sarcinii pot determina cresterea ciclului de crestere al parului, adica parul este in mod frecvent reinnoit si inlocuit la locul foliculului, iar femeile vor experimenta parul mai gros si mai tare”, a mai adaugat Jane Mayhead.

Daca se adeveresc ‘predictiile’ lui Jane, Meghan ar putea naste la sfarsitul lunii februarie sau la inceputul lunii martie.

De asemenea, luna martie este luna preferata a pariurilor. Unii au speculat ca bebelusul s-ar naste pe 29 martie, data la care Regatul Unit va parasi oficial UE. Pana cand bebelusul se va decide sa vina pe lume, ii dorim lui Meghan Markle sarcina cat mai usoara 🙂

Sursa: The Sun

Publicat: 27 dec. 2018, 19:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×