Fostul principe Nicolae, primul interviu dupa casatoria cu Alina Binder! Ce a declarat despre Casa Regala a Romaniei

Publicat: 27 dec. 2018, 16:24 Autor: D. C. Vedete

Fostul principe Nicolae, primul interviu dupa casatoria cu Alina Binder! Nepotul Regelui Mihai a vorbit pentru prima data de cand s-a insurat cu aleasa inimii sale.

Fostul principe Nicolae si Alina Binder s-au casatorit pe 30 septembrie, la Biserica Sf. Ilie din Sinaia.

El si Alina de Roumanie, fosta Binder, au dezvaluit cum a decurs cererea in casatorie, dar si ce relatie au in acest moment cu membrii Casei Regale a Romaniei.

”Am cerut întâi binecuvântarea părinţilor. Cu multe emoţii, desigur. Atât părinţii, cât şi fratele Alinei au fost fericiţi şi încântaţi”, a declarat Nicolae, intr-un interviu pentru site-ul life.ro. 

Cererea in casatorie a avut loc in Anglia, la  Cornwall: ”Într-o zi am anunţat-o: «mâine plecăm, te iau direct de la birou şi mergem într-un loc surpriză». Sigur că m-a copleşit cu întrebări, dar nu am cedat cu niciun detaliu“, a mai marturisit fostul Principe Nicolae. 

Fostul principe Nicolae, primul interviu dupa casatoria cu Alina Binder!

Fostul Principe Nicolae a cerut-o de sotie pe plaja, la rasarit: „Când m-am întors şi l-am văzut în genunchi, lângă mine, cu mâna întinsă şi cu inelul superb în faţa mea, am rămas fără răsuflare. Pe nisip scria «Te iubesc. Marry me!». A fost un şoc, am început să plâng şi cred că a fost cel mai frumos moment pe care puteam să îl trăim“, a povestit Alina de Roumanie.

Cei doi au fost logoditi timp de 1 an, dupa care s-au hotarat sa face marele pas si sa-si uneasca destinele. A fost o nunta eleganta, stilata, precum cei doi proaspeti soti.

Cat despre relatia cu familia regala a Romaniei, fostul Principe Nicolae a marturisit urmatoarele: ‘‘Dacă vor, da. Le-am întins mâna de mai multe ori, suntem o familie, înainte de toate. I-am rugat chiar să ne fie părinţi spirituali, dar nu am primit niciun răspuns.

Mai mult de atât nu putem face. Dar, fără a încerca să insistăm cumva, ne dorim o relaţie, câtă vreme vorbim despre familia mea şi lucrurile ar fi normal să fie altfel. Noi credem foarte mult în familie şi o respectăm”, a mai spus acesta.

 

Publicat: 27 dec. 2018, 16:24 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă