Trecutul amoros al Alinei Binder. Cu cine s-a iubit sotia fostului Principe Nicolae

Publicat: 03 Oct. 2018, 10:31 Vedete

Weekendul acesta, la Sinaia, a avut loc unul din cele mai asteptate evenimente ale anului, si anume nunta fostului principe Nicolae cu aleasa inimii sale, Alina Binder.

Cei doi au fost logoditi timp de 1 an, dupa care s-au hotarat sa face marele pas si sa-si uneasca destinele. A fost o nunta eleganta, stilata, precum cei doi proaspeti soti.

Pe 1 august 2017, fostul Principe Nicolae a anuntat logodna sa cu frumoasa Alina Binder printr-un comunicat publicat pe Facebook:

„Alina este o persoana foarte speciala pentru mine si imi doresc ca impreuna sa pasim intr-un nou si asumat capitol al vietii noastre. De asemenea, suntem increzători ca valorile morale pe care le-am mostenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit impreuna”.

Fostul Principe Nicolae si Alina Binder
Trecutul amoros al Alinei Binder

Daca despre fostul Principe Nicolae se stiu toate detaliile private, viata Alinei nu a fost pusa atat de mult sub lumina reflectoarelor. Inainte sa devina iubita lui Nicolae, aceasta s-a iubit timp de 6 ani cu Sebastian Blaga.

Cu cine s-a iubit sotia fostului Principe Nicolae

Sebastian Blaga este fiul fostului ministru de interne, Vasile Blaga. Cei doi au locuit la Viena pe tot parcursul relatiei si se pare ca s-a incheiat in momentul in care Alina s-a decis sa se intoarca in tara natala, Sebastian nefiind de acord cu aceasta decizie.

Sebastian Blaga si Alina Binder
Trecutul amoros al Alinei Binder

Alina are o pasiune imensa pentru aviatie, care a mostenit-o de la tatal ei. De aceea a decis sa urmeze un curs pentru a obtine atestatul de copilot. Alina Binder a lucrat la departamentul de relatii publice a Asociatiei Aviatorilor condusa de tatal sau, Heinz Binder.

Publicat: 03 Oct. 2018, 10:31 Vedete
Pe aceeași temă