Ana Simia ex-Exatlon Romania s-a intors in tara. Ce acuzatii le aduce colegilor de concurs

Publicat: 02 oct. 2018, 18:37 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Din nefericire pentru ea, a iesit din cursa pentru premiul cel mare si a revenit in tara.

Ana Simia ex-Exatlon Romania s-a intors in tara. Fosta concurenta a petrecut o luna in Republica Dominicana. Aceasta a luptat cot la cot cu colegii din echipa ei. A doborat recorduri si a adus multe puncte pentru Razboinici. Dar a fost eliminata din cadrul competitiei.

„M-am simțit trădata de cei cu care am împărțit și bune și rele timp de o luna în Dominicana. As fi trecut peste durere si accidentari și aș fi rămas până la capăt dacă eram intr-adevar o echipa.

Sunt dezamagită de reacțiile și lipsa de verticalitate ale fostilor mei colegi, dar le doresc să câștige in continuare”, a subliniat Simia.

Ana Simia ex-Exatlon Romania s-a intors in tara

Ana Simia ex-Exatlon Romania s-a intors in tara. Ce acuzatii le aduce colegilor de concursÎnainte a pleca din competitie, Simia le-a spus colegilor săi ce avea pe suflet și a primit la rându-i numeroase reproșuri acide.

Ana Simia ex-Exatlon Romania s-a intors in tara. Ce acuzatii le aduce colegilor de concurs„Cred că ei au foarte mare dreptate, sunt un grup de 10, eu sunt doar una singura. Cred că greșeala mea este ca sunt foarte sincera și nu știu să mă ascund, nu sunt șmechera.

Ana Simia ex-Exatlon Romania s-a intors in tara. Ce acuzatii le aduce colegilor de concursGreseala mea este ca spun lucrurile intr-un mod foarte impulsiv, dar cred că aici, în grup, adevărul doare. Nu știu să joc doua Simia. Nu am incredere in nimeni„, a spus razboinica lui Cosmin Cernat atunci când a fost eliminată.

Publicat: 02 oct. 2018, 18:37 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă