Jador, cu buza sparta in timpul unui concert! „A venit in viteza la mine si m-a sarutat fortat”

Publicat: 20 iul. 2019, 11:49 Autor: D. C. Vedete

Unul dintre cei mai populari concurenti de la Puterea Dragostei, sezonul 1, a avut parte de un accident in timpul cantarii.

Jador a ajuns cu buza sparta in timpul unui concert. De vina este o admiratoare mult prea infocata a cantaretului. Acesta a marturisit ca are o relatie destul de apropiata cu fanii lui. Le raspunde la mesaje, le multumeste pentru sustinere si tine cont de parerea lor.

„Fără iubirea fanilor mei aş fi ca un copil fără protecţia părinţilor”, a mărturisit, de curând, solistul.

Jador, cu buza sparta in timpul unui concert

Dar Jador a avut parte si de un incident neplacut, in timpul unei cantari. O fana mult prea extaziata de prezenta lui a sarit pe el. Intamplarea a avut loc la Iasi unde Jador a sustinut un concert. Una dintre admiratoare l-a sarutat cu forta si i-a spart buza.

„Eu am admiratoare foarte frumoase şi mă mândresc cu ele, dar la Iaşi am avut o experienţă care m-a lăsat fără cuvinte. O domnişoară a venit în viteză la mine şi m-a sărutat. Eu am încercat să mă retrag şi în toată nebunia asta, mi-a spart buza. Pe moment am fost şocat, dar mi-am dat seama că nu trebuie să judec. Aşa a înţeles ea să-şi arate simpatia pentru mine”, a povestit Jador pentru wowbiz.ro.

Jador de la Puterea Dragostei l-a taiat pe Bogdan! Rana tanarului este destul de serioasa

Jador, relatie stransa cu fanii

„Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea. Mă „hrănesc” cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. Mereu îmi fac supersurprize şi sunt extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentele respective, am o stare de euforie. E ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus”, a mai spus Jador.

Jador e plin de bani! Ce tarif are pentru o cantare, dupa ce a aparut la Puterea Dragostei

Publicat: 20 iul. 2019, 11:49 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×