Ce se întâmplă cu emisunea ”Puterea dragostei”. Cristina Mihaela a făcut anunțul neașteptat

Publicat: 01 ian. 2021, 13:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Ce se întâmplă cu emisunea ”Puterea dragostei”. Cristina Mihaela a făcut anunțul neașteptat

Cristina Mihaela i-a obișnuit pe concurenții show-ului matrimonial cu tot felul de surprize, unele plăcute altele mai puțin plăcute. La finalul anului 2020 aceștia au avut parte de un moment inedit la care cu siguranță nu s-au așteptat.

În ultima ediție din anul 2020, concurenții care își caută jumătatea în emisiunea ”Puterea dragostei” au avut parte de o mare surpriză. În timpul show-ului, Cristina Mihaela le-a citit acestora un mesaj din partea producătorilor.

“Dragi concurenţi, anul 2020 a fost un an greu pentru toată omenirea, dar şi pentru noi familia Puterea Dragostei. Din păcate, niciunul dintre voi nu a putut petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi, dar din fericire vă aveţi unii pe ceilalţi, iar acest fapt vă ajută să treceţi mai uşor pragul Noului An. Indiferent de conflictele şi discuţiile aprinse pe care le-aţi avut, aţi rămas aici în competiţie şi aţi luptat pentru visul vostru.

Astăzi, în prag de Nou An ne dorim să ştergem cu buretele tot ceea ce nu a fost bun şi astfel, să intraţi curaţi în anul 2021, care ar trebui să însemne pentru noi şi pentru voi un nou început. Daţi-vă cu toţii o nouă şansă şi încercaţi să trăiţi această experienţă cât mai frumos posibil. Aşadar, am anulat cartonaşele în speranţa că niciunul dintre noi nu va mai oferi motive necesare pentru a fi sancţionaţi”, a anunțat Cristina Mihaela Dorobanțu, potrivit kanald.ro.

Ce spune Cristina Mihaela despre rolul de prezentator al emisiunii

În urmă cu câteva luni, Andreea Mantea i-a predat cârma emisiunii frumoasei Cristina Dorobanțu care s-a acomodat destul de repede cu schimbările care au apărut în viața sa.

Șatena a dezvăluit cum a ajutat-o fosta prezentatoare, dar și cât de greu a fost la început.

”Noi fiind colege de trust, a fost destul de uşor, pentru că am preluat frâiele de la ea. Andreea a făcut un lucru extraordinar aici, le-a arătat oamenilor că, dacă te iubeşti cu adevărat, poţi să dovedeşti puterea dragostei. Cumva, mie mi-a fost mult mai simplu, fără să mă ajute fizic, ea mi-a dat curajul să pot face faţă acestui show, ba chiar mai mult, atunci când am decis că voi veni să prezint, mi-a dat şi câteva sfaturi. Mi-a spus, în primul rând, că trebuie să fiu puternică”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Publicat: 01 ian. 2021, 13:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă