S-a aflat adevărul! De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius, foști concurenți ”Puterea Dragostei”

Publicat: 27 oct. 2020, 09:19 Autor: Andreea Voicu Vedete

Un alt cuplu care s-a format în emisiunea ”Puterea Dragostei” s-a destrămat. De data aceasta este vorba despre Andreea Pirui și Marius, doi foști concurenți care au atras foarte mult simpatia publicului.

În cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro, Andreea Pirui a mărturisit faptul că Marius s-ar fi răcit față de ea. Fosta concurentă a trecut prin momente grele, după ce bunica ei s-a stins din viață, iar la înmormântare a stat depărtat, ”la cinci kilometri” de ea. Andreea nu înțelege comportamentul partenerului ei și ce l-a determinat să fie în acest mod.

”Familia mea l-a plăcut foarte mult pe Marius și el știe foarte bine chestia asta. Mi-a murit bunica, a venit și doar mi-a făcut atât pe umăr (n.r. – a mângâiat-o pe umăr). Nu m-a îmbrățișat, la înmormântare a stat la cinci kilometri de mine, nu mi se pare normal, trebuie să fii alături de mine. Asta a pus capac. Nu știu de ce s-a comportat așa, dar nu pot să îl înțeleg. Și eu sunt de vină, am părțile mele rele și nu vreau să îl vorbesc pe el de rău. Pur și simplu asta s-a întâmplat între noi. Bineînțeles că și el are multe lucruri de spus despre mine. Adevărul e la mijloc”, a declarat Andreea Pirui.

Andreea Pirui, fostă concurentă ”Puterea Dragostei”, despre separarea de Marius: ”Ideile noastre nu mai coincid”

Blondina a mărturisit în cadrul interviului că între ea și Marius s-a produs o ruptură, după ce ideile lor nu s-au mai întrepătruns. Nu s-au certat, ci au purtat o discuție serioasă.

„Nu a fost o ceartă mare între noi, pur și simplu i-am spus niște chestii care m-au deranjat. Nu ne mai înțelegem. Ideile noastre nu mai coincid și mie îmi plac oamenii calzi, el era mai rece, mai distant. Eu pur și simplu aleg un altfel de om, vreau să fie un om mai cald lângă mine, un om care să mă aprecieze mai mult.

Așa e felul lui și o să își găsească una care să accepte sau care să îl placă așa. Marți eram puțin supărați, vineri am venit eu la București și vineri ne-am și despărțit. Am venit că aveam ceva treabă, dar am venit și pentru el. În ziua când am ajuns s-a terminat, seara”, a mai dezvăluit Andreea Pirui.

Publicat: 27 oct. 2020, 09:19 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă