Marius, de la Puterea Dragostei, dezvăluiri în premieră despre Andreea Pirui. Gest jenant al bărbatului

Publicat: 12 mai 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta General
Marius, de la Puterea Dragostei, dezvăluiri în premieră despre Andreea Pirui. Gest jenant al bărbatului

Marius și Andreea, care formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Puterea Dragostei, par a fi hotărâți să nu mai continue relația. Bărbatul de 30 de ani a început să facă mai multe dezvăluiri legate de fosta iubită și în plus, a apelat și la un gest destul de supărător la adresa acesteia.

Marius și Andreea, despărțire definitivă

Relația dintre Marius și Andreea a fost presărată cu mai multe certuri și împăcări. Încă de la finalul anului trecut, cei doi au început să se apropie unul de altul, iar gesturile tandre dintre ei scotea la iveală încă de pe atunci faptul că sunt atrași unul de celălalt.

Chiar și după ce au devenit oficial unul dintre cuplurile de la Puterea Dragostei, cei doi tineri au trecut prin mai multe situații tensionate. Gelozia a fost motivul principal al certurilor pe care le-au avut cei doi îndrăgostiți. Marius a fost deranjat de faptul că Andreea a vorbit și cu un alt bărbat, în timp ce blonda i-a reproșat iubitului ei că menține legătura cu alte femei.

Se pare că sentimentele dintre cei doi au fost mai puternice și aceștia au reușit să se împace de fiecare dată. Cel puțin până acum. Deși a cerut-o în căsătorie pe Andreea, Marius nu a reușit să treacă peste anumite ”obiceiuri” ale femeii iubite. Bărbatul este deranjat de faptul că Andreea Pirui se ceartă cu fiecare concurentă din casă.

Frumoasa blondină nu a vrut să-i facă pe plac lui Marius și să renunțe la conflicte, astfel că relația dintre cei doi a ajuns la final. Despărțirea s-a lăsat și cu replici dure. ”Înseamnă că nu ne potrivim. Ție îți trebuie altă femeie și gata! Una ca tine. La revedere”, a fost declarația Andreei pentru iubitul ei. ”E alegerea ta. Vezi că odată ce ai făcut-o, așa rămâne”, i-a răspuns Marius.

Gest copilăresc al lui Marius la adresa Andreei

De data aceasta, ruptura dintre Marius și Andreea pare să fie definitivă. Bărbatul a explicat clar cum trebuie să fie femeia alături de care și-ar întemeia o familie. ”Dacă ies din casă cu femeia asta, trebuie să fie așa cum îmi doresc eu să fie o femeie lângă mine. Înseamnă că iubirea nu e așa de mare pe cât credem noi, dacă nu putem să trecem peste anumite chestii și să ținem cont unul de celălalt”, a declarat Marius, făcând referire la faptul că Andreea nu a respectat dorința iubitului ei de a evita certurile în cadrul emisiunii.

Și Andreea a avut ce să-i reproșeze fostului iubit. După ce au decis să pună punct relației, Marius a recurs la un gest lipsit de maturitate. A blocat-o pe Andreea pe toate rețelele de socializare. Acest lucru nu i-a picat deloc bine blondinei. Marius și-a justificat decizia prin faptul că este hotărât să încheie definitiv relația și că nu mai are rost să păstreze niciun fel de legătură cu Andreea.

Cei doi au avut o discuție destul de aprinsă, după ce s-au despărțit. ”Dacă ea nici când e supărată pe mine și suferă nu poate să facă abstracție de cineva care oricum nu vorbea despre ea… A căutat scandalul și l-a găsit”, a spus Marius.

Replica Andreei nu s-a lăsat mult așteptată: ”Mai spune, arată-ți fața. Mai spune, că eu n-o să spun nimic despre tine”, i-a răspuns frumoasa blondă. ”Ai spus ieri destule. Lasă vrăjeala”, a încheiat bărbatul discuția.

Publicat: 12 mai 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta General
Pe aceeași temă