Marius de la Puterea Dragostei, declarații incredibile despre despărțirea de Andreea Pirui: „Cererea în căsătorie a fost din impuls”

Publicat: 29 Oct. 2020, 09:36 Vedete

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit, deși în urmă cu aproape două luni, fostul concurent de la Puterea Dragostei a cerut-o pe blondină în căsătorie. Bărbatul a dezvăluit care au fost motivele separării și de ce consideră el că de această dată decizia este una definitivă.

Între cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei, totul părea că merge foarte bine, iar mulți îi și vedeau deja în fața altarului.

Ei bine, lucrurile nu au fost deloc așa, iar recent, Marius a dezvăluit care au fost adevăratele motive pentru care au decis să o ia pe drumuri separate.

Marius, primele declarații despre despărțirea de Andreea Pirui

„Cererea în căsătorie a fost tot din impuls, nu a fost o chestie gândită, o chestie care am crezut că o să ne schimbe în bine… Într-o relație când nu mai merg niște chestii, zic „hai să fac ceva”, „hai să o cer”, „hai să facem un copil”, pentru că lucrurile astea de obicei te unesc. Dar pe noi nu ne-a unit mai mult, discuțiile au fost aceleași, certurile au fost aceleași, nu au fost chestii de înșelat sau gelozie, noi nu am avut problema asta, pur și simplu suntem prea diferiți.

Ea vine dintr-o zonă a țării, eu vin din altă zonă. Eu am un stil de viață, ea are un alt stil de viață. Noi nu aveam chestii în comun, nu ne plăcea să facem acelși lucruri, nu ne plăcea să mergem în aceleați locuri, nu ne plăcea să ieșim cu aceleași persoane. Ea voia să iasă cu anumite persoane și cu o anumită categorie, eu voiam să ies cu alte persoane, dintr-o altă categorie. De acolo plecau discuțiile. Ea îmi spunea să ieșim cu cineva, eu îi spuneam că nu vreau să mă afișez cu persoana respectivă. Pur și simplu, e alegerea mea. Ea spunea că eu sunt figurant. Dacă eu refuz să ies pe stradă cu anumite persoane, sunt figurant? Nu, e alegerea mea! Atâta timp cât nu judec, nu fac story să spun că ăla e tâmpit, pur și simplu refuz să ies… Ei i se părea că eu sunt ciudat, mie mi se părea incredibil ca ea să vrea să iasă cu anumite persoane”, a dezvăluit Marius de la Puterea Dragostei despre despărțirea de Andreea Pirui pentru wowbiz.roe

„Eu i-am mai judecat ei alegerile. M-am certat cu ea în emisiune din pricina Ligiei și ea la un moment dat a ales-o pe Ligi în detrimentul meu, nu așa pe față, dar… Și drept dovadă, Ligi i-a dat mare jet la sfârșit. Ligi e un caz izolat, i-am zis și despre alte persoane, nu aș vrea să le bag în discuție, dar am avut dreptate”, a mai povestit Marius de la Puterea Dragostei.

„Pe Andreea nu aș vrea să o mai văd o perioadă. Nu îmi face bine pentru că, așa cum spune ea că sunt o persoană rece, dacă eram o persoană atât de rece și atât de fermă pe cât zice ea, de câdn spunea eu stop, era stop. Am și eu suflet și mă las sensibilizat de lacrimile unei femei sau de un mesaj cu „Ce faci, ești bine?”.

Noi nu mai aveam ce să rezolvăm, știam doar că nu lua unul sau altul taurul de coarnei, mergeam așa din inerție. Și când a fost ea plecată, vorbeam mai mult prietenște. Nu cred că am putea să mai rezolvăm nimic, pentru că e diferență de gândire. Într-o casă trebuie să te completezi.

Am crezut că cererea în căsătorie o să ne unească și că o să lăsăm amânoi din orgolii ca să evolueze relația, dar nu ne-a ajutat”, a mai declarat Marius de la Puterea Dragostei.

Publicat: 29 Oct. 2020, 09:36 Vedete
Pe aceeași temă