Cine este Ella, de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă, de fapt, bruneta din Oradea

Publicat: 04 mai 2020, 17:00 Autor: Ionita Nicoleta General
Cine este Ella, de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă, de fapt, bruneta din Oradea

Ella este una dintre cele mai sexy concurente ale emisiunii ”Puterea Dragostei”. Deși are o siluetă de invidiat, frumoasa brunetă nu activează în lumea modei. Până să intre în show-ul de la Kanal D, Ella lucra într-un domeniu care nu are nicio legătură cu aspectul fizic. În plus, tânăra are o poveste impresionantă de viață.

Cu ce se ocupă Ella, de la Puterea Dragostei

Ionela Sozariu sau Ella, așa cum a devenit cunoscută telespectatorilor care se uită la Puterea Dragostei, este o tânără de 24 de ani, născută în Oradea. Înainte de a accepta provocarea de a face parte din concurenții show-ului de la Kanal D, Ella locuia în Cluj-Napoca. Aceasta era angajată la o firmă de construcții, unde se ocupa de partea de marketing.

Ella a luat decizia de a participa la show-ul matrimonial, în speranța că își va găsi sufletul pereche. Aceasta a declarat că își dorește să cunoască un bărbat serios, care să o iubească exact așa cum este ea și să o respecte. Bruneta a dezvăluit încă din startul emisiunii că este o persoană sociabilă și iubitoare.

Dintre concurenții de la Puterea Dragostei, Jador a fost cel care a impresionat-o pe Ellla. Cei doi au avut o relație, presărată cu mai multe certuri și împăcări. În acest moment, tinerii sunt despărțiți, dar bruneta a recunoscut în mai multe rânduri că îl iubește pe Jador.

La începutul lunii martie, Ella a plecat din emisiune pentru a reveni în România, din cauza unor probleme de sănătate. Aceasta s-a întors în Casa Puterea Dragostei, dar din cauza pandemiei de coronavirus, a fost nevoită să stea 14 zile în carantină în Istanbul, înainte de a se alătura celorlalți concurenți.

Ella are o poveste de viață impresionantă

Ella a impresionat pe toată lumea în momentul în care a povestit cum a fost copilăria ei. Mama acesteia este oarbă de la 14 ani și nu a putut niciodată să-și vadă fata.

”Niciodată nu am arătat în fața ei că plâng, că mă doare. Îmi amintesc că mergeam undeva și mama mă pipăia, să vadă cu ce m-am îmbrăcat, cum îmi stătea fusta, cum îmi stătea bluza. Eu o lăsam să termine și apoi mă duceam în cameră și plângeam, să nu simtă ea”, a dezvăluit frumoasa concurentă.

Tânăra a recunoscut că a apelat la această emisiune și pentru a încerca să-și ajute financiar mama. Operațiile de care aceasta ar avea nevoie sunt extrem de scumpe.

”Mama a rămas oarbă la 14 ani din cauza unui abces la măsea și s-a transferat pe creier, iar medicii au eșuat operația. Patru operații are pe creier, iar la a patra operație i-au atins nervii optici și a rămas oarbă. Este vina medicilor. Acum 12 ani mi s-a spus că exista o șansă, dar era vorba de o sumă colosală, circa 80.000 de dolari. Vreau să lupt și să ajung undeva sus ca să o ajut”, a mai spus Ella.

Și asta nu e tot. Tânăra a suferit foarte mult și din cauza bătăilor primite de la tatăl ei. Cu lacrimi în ochi, Ella a povestit că bărbatul o lovea mereu atunci când ea era doar un copil.

”Nu mai suportam. Degeaba încerca mama să fie bună, nu avea putere în fața tatălui meu, care, din cauza mea o lovea și pe ea. Am ajuns la adolescență și aș fi dorit să discut problemele specifice vârstei, dar eu în loc de un sfat primeam o palmă”, a dezvăluit concurenta.

Acum, tatăl său are diabet și își poate pierde un picior, din cauza unei cangrene.

Publicat: 04 mai 2020, 17:00 Autor: Ionita Nicoleta General
Pe aceeași temă
×