EXCLUSIV| Ella de la Puterea Dragostei, în lacrimi! Mama brunetei are probleme grave de sănătate

Publicat: 19 feb. 2021, 18:35 Autor: G. M. Vedete

Ella de la Puterea Dragostei, în lacrimi! Bruneta trăiește o dramă de neimaginat! Efectiv, nu mai are putere să vorbească! Ce a pățit mama ei!

Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, trece, de o perioadă, prin multe greutăți. Problemele sunt pe plan personal! De o bună perioadă nu mai are liniște, asta pentru că a umblat cu părinții ei prin spitale, cei doi confruntându-se cu ceva probleme de sănătate, și, colac peste pupăză, s-a despărțit și de iubitul ei de care se îndrăgostise rău!

Ella de la Puterea Dragostei, dărâmată după ce a aflat cu ce boală se luptă mama ei

În urmă cu câteva săptămâni, bruneta a plecat val – vârtej spre Iași, acolo unde se află tatăl ei, internat la o clinică, acesta fiind supus la o intervenție chirurgicală. Nici bine nu s-a întors în Capitală, că Ella a mai primit o veste devastatoare: mamei i-a recidivat boala. Tot odată întoarsă în Capitală, Ella a pus punct și relației cu iubitul ei lângă care se vedea până la adânci bătrâneți.

Conform unor surse din anturajul ei, vedeta nu mai reușește să se adune, nici să se odihnească cum trebuie de la atâtea griji și durere în suflet.

În urmă cu câteva săptămâni, Ella a fost la Iași că s-a operat tatăl ei la ochi, avea ceva probleme. Și a vrut să fie lângă el. Imediat ce s-a întors în Bucuresti, tatăl ei a sunat-o să-i spună că mama ei nu se simte bine și că i-ar fi apărut niște probleme la sâni, ea având și în trecut probleme serioase, a mai fost operată o dată. Are un sân operat, făcuse o infecție puternică, i s-a scos lichid. În plus, mama ei nici nu vede, de câțiva ani, și-a pierdut vederea. Când a auzit Ella, a izbucnit în lacrimi. Efectiv nu știe ce să mai facă și nu înțelege de ce s-au adunat atâtea probleme pe cap. Mai avea o alinare, că mai stătea cu iubitul ei, mai uita de griji, dar acum nici el nu mai este că s-au despărțit cu scântei”, susțin surse din anturajul brunetei.

Ella de la Puterea Dragostei, în lacrimi în fața fanilor

Ella a izbucnit în lacrimi și pe Instagram, acolo unde a scris câteva rânduri dureroase. “Pentru că nu pot vorbi pe story, am decis să scriu… aseară am primit un telefon neașteptat în legătură cu mama mea… din păcate, mamei mele i-a recidivat boala de care a fost deja operată acum 20 de ani… După ce m-am despărțit de iubitul meu pe care l-am iubit enorm, am mai primit o palmă extrem de dureroasă…. După faza cu tatăl meu… am avut o lună inexplicabil de grea în care simt că mi-am pierdut cumpătul… Nu vreau decât să vă rog să o amintiți în rugăciuni pe mama mea… eu nu mai am putere nici să mă rog! Vă multumesc… Asta am simțit să vorbesc cu voi… cu riscul că voi fi criticată, dar nu-mi pasă atât timp cât rugăciunile voastre ajung acolo unde trebuie! PS: Mergeți la control la timp, din dragoste pentru cei dragi! Nu mai fiți egoisti… banii se fac și se pierd, dar sănătatea cu greu… investiți în voi! Un necaz nu vine niciodată singur, din păcate! Sper că măcar voi să fiți bine… Vă iubesc!”, a scris ea pe story.

Publicat: 19 feb. 2021, 18:35 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă