EXCLUSIV| Jador i-a stricat ploile concurentei Ella de la Puterea Dragostei? Ce se întâmplă între cei doi

Publicat: 27 Oct. 2020, 10:01 Vedete

Jador i-a stricat ploile concurentei Ella de la Puterea Dragostei? Bruneta își dorește să se lanseze în muzică, iar asta se pare că l-a deranjat pe Jador, fostul ei iubit!

Jador îi strică ploile concuretei Ella de la Puterea Dragostei?

De o bună perioadă, Ella de la Puterea Dragostei umblă prin studio-uri și stă la discuții cu producători în vederea unor colaborări muzicale, pentru că este chitită să se lanseze în muzică. De-a lungul timpului, bruneta le-a tot spus fanilor că le pregătește o surpriză “muzicală”, însă, se pare că aceasta tot întârzie să apară. Conform unor surse din anturajul ei, Ella ar fi înregistrat deja o primă piesă, însă și-ar fi dorit să mai tragă câteva și apoi să iasă cu ele în fața fanilor, în fața publicului.

Un nume greu cu care Ella ar fi trebuit să colaboreze este, conform acelorași surse, Costi Ioniță. Cei doi ar fi discutat deja în vederea unei colaborări pe plan muzical, însă discuția ar fi rămas la stadiul de… discuție!

Ella, piesă cu Costi Ioniță? Jador n-a fost de acord?

“Ella ar fi luat legătura cu Costi Ioniță, cred că chiar el ar fi contactat-o pentru a-i face o melodie. Ea era foarte încântată, având în vedere că știe că el este un profesionist. Însă, de la discuția ce a avut loc acum câteva săptămâni bune și până acum, nu s-a întâmplat nimic concret. Apropiații cred că și-ar fi băgat Jador coada. Probabil i-o fi spus lui Costi: “Ori eu, ori Ella”.  Și probabil Costi o fi ales să lucreze cu Jador. Ella nu este surprinsă, se așteapta la așa ceva mai ales că în vară, ea ar mai fi “pierdut” niște evenimente din cauza lui Jador. Era invitată la petreceri, la diferite localuri, alături de Jador și alți concurenți de la “Puterea Dragostei”, dadea ok-ul pentru participare și mai apoi era sunată să i se spună că nu mai poate veni pentru că Jador ar fi pus condiții. Dacă onorează el invitația, nu dorește să dea nas în nas cu Ella. Între Jador și Ella au tot fost discuții, de-a lungul timpului, ei acum se ciondănesc, acum sunt prieteni și-și vorbesc”, susțin surse din anturajul brunetei.

Jador și Ella, dragoste cu năbădai

Ella și Jador au format un cuplu, însă s-au despărțit cu “zgomot”. Cei doi s-au certat atât cât erau în emisiunea “Puterea Dragostei”, cât și după ce au părăsit show-ul, când erau întorși acasă, în România.

Publicat: 27 Oct. 2020, 10:01 Vedete
Pe aceeași temă