EXCLUSIV| Ella de la “Puterea Dragostei” și-a scos acidul hialuronic din buze: „Defectul se vedea pe TV și mă deranja foarte tare”

Publicat: 27 iul. 2020, 09:38 Autor: G. M. Vedete

Ella de la “Puterea Dragostei”, pe numele ei real Ionela Sozariu, a revenit în țară, din Turcia, unde filma emisiunea, și și-a reluat viața.

Bruneta a făcut recent un vlog în care a mărturisit că are nevoie de odihnă după o perioadă extrem de stresantă pentru ea, și că, după ce își revine la viața ei de dinainte de plecarea la “Puterea Dragostei”, va fi mai activă și în mediul online, mai aproape de urmăritorii ei.

Ella a revenit în țară, după „Puterea Dragostei”

Una din vizitele pe care Ella le-a făcut de când a revenit acasă a fost la cabinetul medicului estetician. Concurenta a mărturisit în postările ei că avea un complex de care își dorea să scape. Este vorba despre o “denivelare” la buza superioară, să spunem așa, provocată din cauza injectării cu acid hialuronic foarte dese sau posibil unei injectări greșite. Brunetei i s-a format o gâlmă pe buză, umflatură pe care nu reușea să o mascheze cu ruj, era și inestetică, ba mai mult, o deranja în timpul vorbitului.

Ella și-a scos acidul hialuronic din buze

“Mi-am injectat hialuronidază care topește practic acidul hialuronic din buze. Așa că, în 48 de ore s-a topit tot acidul din buze și am revenit la forma normală, inițiala a buzelor. Sincer, este o procedură foarte ok, chiar dacă am fost umflată vreo 2 zile, aveam buzele de vreo 3 ori mai mari, dar important este rezultatul. Și anume că mi-am topit tot acidul. Acea “defecțiune” pe care o aveam la buze se vedea pe tv și mă deranja foarte tare. Atunci când vorbeam mi se vedea o umflătură la buze care mă deranja.

La tv se vedea defectul foarte tare, devenise un complex. Sunt femeie, îmi doresc să arăt bine, să fiu mulțumită eu cu mine, nu fac ceva pentru a atrage bărbații, ci pentru mine. Acum, după ce Dna Dr Daniela Diveică mi-a injectat hialuronidază, buza de sus și-a revenit foarte bine, nu mai am acel defect. Acestea sunt buzele mele naturale. Vreau părerea voastră, să-mi spuneți dacă îmi stă mai bine cu buzele mele naturale sau dacă ați fi de parere că ar trebui să mă injectez din nou, după ce se reface mucoasa.

Ella: „Aștept părerile voastre despre cum îmi stă cu buze naturale, fără acid hialuronic”

Așadar, aștept părerile voastre despre cum îmi stă cu buze naturale, fără acid hialuronic. Pe viitor îmi doresc să-mi mai fac niște tratamente faciale, să am mai multa grijă de mine, să mă simt bine în pielea mea, dar vă voi ține la curent cu tot ce fac. A fost o perioadă stresantă și tensionată pentru mine, însă pe viitor vreau să vă arăt mai mult din viața mea, voi fi mai activă în mediul online, încerc să fiu mai aproape de voi. Viața mea a revenit la normal acum”, spune Ella de la “Puterea Dragostei”, în vlogul recent.

Publicat: 27 iul. 2020, 09:38 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă