Bătaie în direct la TV! Două concurente de la Kanal D și-au aruncat cu obiecte în cap

Publicat: 10 Jun. 2020, 12:58 Vedete

După un schimb de replici acide, două vedete Kanal D s-au luat la bătaie în direct! Este vorba despre Ella și Daiana, concurente la Puterea Dragostei.

Daiana și Ella au un conflict mai vechi, iar neînțelegerile dintre cele două par departe de a-și găsi rezolvarea. După ce Daiana i-a reproșat Ellei că aceasta s-ar fi amuzat în momentele în care ea suferea după Gabi, cele două concurente au început să se certe, lucrurile au degenerat, iar de aici și până la violență nu a mai fost decât un pas.

Situația a fost atât de gravă, încât a fost nevoie de intervenția staff-ului pentru a calma spiritele, reletează kanald.ro.

Daiana a reacționat dur și în mijlocul disputei, concurenta a luat o vază de pe masă și a aruncat-o în Ella. La rândul ei, Ella a aruncat și ea cu un obiect în Daiana, iar cele două au început să se jignească reciproc, totul sub privirile celorlalți concurenți.

Livian, Philip și Gabi au sărit să le despartă pe cele două concurente, Andreea Pirui a încercat să o liniștească pe Daiana și au intervenit și persoane din staff pentru a opri conflictul.

Ulterior, Daiana a ieșit din emisiune, în timp ce Ella a rămas pe canapea și a început să plângă, vizibil afectată de cele întâmplate.

Daiana a mărturisit că nu se simte vinovată pentru cele întâmplate, motivând că acesta este adevăratul ei caracter și că, în momentul de față, nu mai poate suporta ca cei din casă să râdă în momentele în care ea suferă.

 

Publicat: 10 Jun. 2020, 12:58 Vedete
Pe aceeași temă