Ce a spus Ella despre legătura amoroasă pe care a avut-o cu Jador! ”De câte ori am încercat să fim prieteni se termina cu…”

Publicat: 15 iun. 2021, 16:02 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ella și Jador au trăit o legătură amoroasă frumoasă în trecut, unii ar putea spune chiar un fel de ”dragoste cu năbădăi”. Dar care să fie, de fapt, adevărul din spatele dragostei pe care cei doi și-o poartă?

Ella, fostă concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei”, a făcut o serie de dezvăluiri despre legătura amoroasă pe care a avut cu artistul Jador. Potrivit mărturisirilor, tânărul ar fi avut episoade de gelozie la adresa ei, dar fără să îi fi dat un motiv anume. Iar, așa cum spune și Ella, ori de câte ori a dorit să aibă o relație de prietenie, au ”picat” în relație.

„Noi niciodată n-am putut fi prieteni. De câte ori am încercat să fim prieteni se termina cu relație. Noi ne întâlneam, vorbeam o oră și tot ajungeam să ne iubim. A fost ceva frumos, dar din păcate gelozia, invidia, orgoliul … nu știu ce a fost la mijloc”, a spus Ella, potrivit Antena Stars.

Un om când ajunge la succes sau când are o anumită sumă de bani, niciodată nu se satură și e nemulțumit și vrea mai mult. (…) Nu am înțeles de ce se schimbă când vede televiziunea. Când se aprinde o cameră omul ăsta se schimbă. Poate că voi fi blamată, dar asta este povestea mea și ceea ce am trăit eu cu el. Eram în stare să renunț la familia mea pentru el, dar el m-a făcut de râs de multe ori în fața lumii, pentru că el susținea niște iluzii din capul lui în public. Avea niște reacții față de mine, gelozii de exemplu. (…) Eu cred că m-a iubit. Nu știu dacă a făcut asta din prea multă protecție sau din prea mult orgoliu. Tu, practic, îmi iei pâinea de multe ori. Este egoist să pui să aleagă între tine și mine”, a mai spus artista.

Ella de la Puterea Dragostei, în corul bisericii de penticostali

Ella de la Puterea Dragostei iubește muzica încă din adolescență, de când făcea parte din corul bisericii de penticostali, ea având aceeași religie. În urmă cu câțiva ani, mai exact prin 2014, bruneta pleca în turneu prin țară și străinătate alături de colegii din formația în care activa, “Speranța și prietenii”. La vremea respectivă, trupa reușea să umple stadioane întregi la spectacole. Pe atunci însă, Ella era o fată mai simplă, îmbrăcată extrem de decent, fără machiaj strident, iar marea ei dragoste era muzica. Tânăra nu a uitat momentele superbe petrecute alături de colegii ei de trupă, astfel că deseori i se face dor de scenă, spectacole sau de vreun turneu mai mare.

“Da, mă lansez în muzică, dar încă mai am de stabilit niște lucruri, mai am ceva de muncă. Momentan nu vreau să dezvălui foarte multe, vreau să fie surpriză”, a spus bruneta pentru CIAO.RO.

Sursă foto: Capturi video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 15 iun. 2021, 16:02 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă