N-o să-ți vină să crezi că ea este femeia care l-a băgat ”în boală” pe Jador! Vedetă de reality show, bruneta a apărut ”mascată” pe stradă

Publicat: 06 Aug. 2021, 18:15 Vedete

Întocmai ca marile dive de la Hollywood, care nu se mai feresc să fie pozate atunci când trec prin tot felul de faze de cosmetizare, o vedetă de reality-show din România a lăsat lumea cu gura căscată atunci când a coborât din mașină cu… o pungă pe față! Scopul scuză mijloacele, pentru că deși apariția ei a fost una șocantă, folia de plastic de pe fața ei avea un scop bine întemeiat! 

Curajoasa protagonistă a acestor scene uluitoare surprinse de paparazzi este chiar femeia care l-a băgat ”în boală” pe Jador, nimeni alta decât Ella Solzariu. Fostă concurentă de la “Puterea Dragostei”, bruneta a fost surprinsă în timp ce cobora din mașina ei, o limuzină de 50.000 de euro, ediție 2021, într-o pereche de pantaloni extrem de scurți.

Ea este femeia care l-a ”băgat în boală” pe Jador!

Totul a ”pălit” în jurul ei când și-a arătat fața acoperită cu o folie de plastic, de parcă cineva o pregătise pentru un rol într-un film science-fiction.

Contextul era de fapt altul, aveam să aflăm după aia. Fosta iubită a lui Jador se afla în mijlocul unui tratament cosmetic, însă a coborât până la mașină, cu masca pe față, pentru a-și recupera o casoletă cu cireșe.

Eram la tratament la doctorița mea, , Dr. Daniela Diveică, care se ocupă de fața mea. Am un plan de tratamente pe care l-am stabilit împreună cu medicul meu pentru a scăpa de semnele postacneice și de imperfecțiunile de pe față. Mulți ani am fost complexată din cauza problemelor pe care le aveam cu tenul. După vreo 2 ani de când tot fac diverse tratamente, pot spune că aproape am scapăt de probleme și am curajul să ies din casă și fără machiaj. Merg o dată pe lună și îmi fac ori tratament de curățare, Dermalinfusion – pentru că folosesc zilnic make-up și încarc tenul – ori Tixel, pentru imperfecțiuni, semne rămase în urma coșurilor, ori PRP – terapia vampir… Tratamente care hidratează tenul, iți oferă o luminozitate, pielea e mai fermă, mai netedă… În ziua respectivă, îmi făceam PRP pentru față și pentru scalp – pentru regenerarea părului. Această procedură se face prin injectări mici pe toată fața, iar ca tratamentul să fie suportabil, se pune cremă anestezică pe față. Așadar, atunci aveam cremă anestezică și folie transparentă ca să acționeze mai bine. Am coborât doar 2 minute până la mașină”, a declarat Ella pentru CIAO.RO.

Ella și Jador au avut o relație de dragoste ”cu năbădăi”

Ella, fostă concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei”, a făcut o serie de dezvăluiri despre legătura amoroasă pe care a avut cu artistul Jador. Potrivit mărturisirilor, artistul ar fi avut episoade de gelozie la adresa ei, dar fără să îi fi dat un motiv anume. Iar, așa cum spune și Ella, ori de câte ori a dorit să aibă o relație de prietenie, au ”picat” în relație.

„Noi niciodată n-am putut fi prieteni. De câte ori am încercat să fim prieteni se termina cu relație. Noi ne întâlneam, vorbeam o oră și tot ajungeam să ne iubim. A fost ceva frumos, dar din păcate gelozia, invidia, orgoliul … nu știu ce a fost la mijloc”, a spus Ella, potrivit Antena Stars.

Un om când ajunge la succes sau când are o anumită sumă de bani, niciodată nu se satură și e nemulțumit și vrea mai mult. (…) Nu am înțeles de ce se schimbă când vede televiziunea. Când se aprinde o cameră omul ăsta se schimbă. Poate că voi fi blamată, dar asta este povestea mea și ceea ce am trăit eu cu el. Eram în stare să renunț la familia mea pentru el, dar el m-a făcut de râs de multe ori în fața lumii, pentru că el susținea niște iluzii din capul lui în public. Avea niște reacții față de mine, gelozii de exemplu. (…) Eu cred că m-a iubit. Nu știu dacă a făcut asta din prea multă protecție sau din prea mult orgoliu. Tu, practic, îmi iei pâinea de multe ori. Este egoist să pui să aleagă între tine și mine”, a mai spus artista.

A cântat în corul bisericii de penticostali

Ella de la Puterea Dragostei iubește muzica încă din adolescență, de când făcea parte din corul bisericii de penticostali, ea având aceeași religie. În urmă cu câțiva ani, mai exact prin 2014, bruneta pleca în turneu prin țară și străinătate alături de colegii din formația în care activa, “Speranța și prietenii”. La vremea respectivă, trupa reușea să umple stadioane întregi la spectacole. Pe atunci însă, Ella era o fată mai simplă, îmbrăcată extrem de decent, fără machiaj strident, iar marea ei dragoste era muzica. Tânăra nu a uitat momentele superbe petrecute alături de colegii ei de trupă, astfel că deseori i se face dor de scenă, spectacole sau de vreun turneu mai mare.

“Da, mă lansez în muzică, dar încă mai am de stabilit niște lucruri, mai am ceva de muncă. Momentan nu vreau să dezvălui foarte multe, vreau să fie surpriză”, a spus bruneta pentru CIAO.RO.

Citește și Cristina Mihaela, talia subțire cu pufuleți se ține? Cum a fost surprinsă prezentatoarea de la “Puterea Dragostei”

 

 

 

Publicat: 06 Aug. 2021, 18:15 Vedete
Pe aceeași temă