Exclusiv| Ella de la Puterea Dragostei a rămas cu sechele grave după accidentul de mașină! “Am dureri, nu pot să dorm”

Publicat: 21 Jun. 2021, 10:21 Vedete

Ella nu se simte bine după accidentul în care a fost implicată acum câteva săptămâni, în trafic.

Ella Solzariu nu se simte deloc bine după accidentul în trafic în care a fost implicată în urmă cu câteva săptămâni. Deși după impact s-a dus la spital să facă un RMN, să se asigure că nu are nimic grav, și să-și trateze rănile de pe picioare, și atunci nu părea să aibă probleme serioase, iată că acum lucrurile stau diferit.

Ella, probleme după accidentul rutier

De o perioadă, Ella se plânge de dureri de spate, de picioare, de cap și, mai mult, după cum a spus în mai multe story-uri pe contul său de Instagram, ia calmante aproape zilnic.

Bruneta le-a dezvăluit fanilor ei că nu poate dormi noaptea, are insomnii, și în anumite momente îi amorțesc picioarele. Ea și-a propus să mai meargă la medic să-și mai facă niște analize, chiar și un alt RMN. De când a avut accidentul și s-a lovit la picioare, Ella susține că a rămas cu cicatrici… de care nu va mai scăpa, acesta fiind și motivul pentru care nu mai poartă ținute care să-i lase picioarele la vedere.

Ella, după accident: “Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să scap cu viață”

Ella a fost implicată într-un accident rutier destul de serios la finalul lunii mai când un alt șofer, aflat la volanul autoturismului său, a lovit-o din plin pe artista ce conducea un bolid de lux ce-l luase pentru testare fix în ziua respectivă. În story-urile postate de brunetă pe contul său de Instagram, aceasta apărea purtând în jurul gâtului un guler cervical, semn că a fost nevoie de intervenția medicilor.

„Cam așa se întâmplă când nu se acordă prioritate! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să scap cu viață. Iar voi, șoferilor, conduceți mai cu prudență pentru a nu pune în pericol viața celorlalți în pericol”, a spus Ella atunci.

Sursa foto: Arhivă CIAO.RO /  Instagram Ella Tina Official

Publicat: 21 Jun. 2021, 10:21 Vedete
Pe aceeași temă