EXCLUSIV| Ella Solzariu, poveste de viață emoționantă! Cum luptă artista să-și salveze cei doi părinți bolnavi

Publicat: 31 mai 2021, 10:09 Autor: G. M. Vedete

Ella Solzariu are o poveste de viață emoționantă! Fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” ne-a oferit un interviu exclusiv!

Ella Solzariu, artistă și fostă concurentă de la “Puterea Dragostei”, poveste de viață emoționantă. Bruneta ne-a oferit un interviu exclusiv în care ne-a dezvăluit “secrete” despre ea și familia ei, ne-a povestit despre cum i s-a schimbat viața după participarea la emisiunea matrimonială, dar și cum se simte acum, după accidentul pe care l-a avut în urmă cu câteva zile.

Ella a fost implicată într-un accident destul de serios, recent. Artista s-a ales cu câteva răni pe picioare, dar și dureri intercostale, însă, după vizita la spital s-a liniștit când medicii i-au spus că nu are nimic foarte grav. “Am încă dureri, mă refac, iau calmante. Sunt mai bine”, ne-a spus Ella.

Bruneta ne-a asigurat că starea ei de sănătate este una bună și că se află în Cipru pentru câteva zile.

Ella Solzariu, despre „Puterea Dragostei”

Ella ne-a oferit un interviu exclusiv în care și-a deschis sufletul pentru cititorii CIAO.RO. Deși în mediul online apare mereu fericită și parcă emană o energie pozitivă, în spatele zâmbetului ei se ascunde o mare tristețe. O tristețe legată de mama ei care este extrem de bolnavă.

Puțină lume știe despre Ella că se întreține singură de la 16 ani și că își ajută familia cu tot ce poate, nu doar financiar. Frumoasa brunetă este implicată în multe proiecte, fie că vorbim despre muzică, fie că vorbim despre alte afaceri în mediul online sau contracte de promovare pe care le are cu diverse branduri. Despre cât câștiga, ce face cu banii, despre mama căreia i-a recidivat o boală nemiloasă sau despre proiectele sale, Ella a vorbit în interviul de mai jos.

Reporter: Cum este Ella în viața de zi cu zi?

Ella Solzariu: În viața de zi cu zi este o fire pozitivă, luptătoare și plină de viață care învață din greșeli! Totodată… iubitoare de tot ce înseamnă ”frumos”!

Reporter: Te-ai făcut cunoscută participând la o emisiune matrimonială. Ai mai participa la o astfel de emisiune acum?

Ella Solzariu: Nu, nu aș mai participa deoarece timpul nu-mi mai permite! Dar emisiunea în sine este un format foarte frumos unde, sincer, îndemn pe cei care doresc să facă parte dintr-un astfel de show. Cred însă că etapele vieții mă conduc pentru a alege un altfel de proiect… nu matrimonial!

Reporter: Cum s-a schimbat viața ta după ce ai devenit cunoscută?

Ella Solzariu: Expunerea mediatică este una dificilă, nu pot să mint că viața de dinainte de emisiune este aceeași, cu toții știm că popularitatea aduce atât plusuri, cât și minusuri… unei persoane!

Reporter: Mai urmăresti emisiunea? Ai rămas în relații de prietenie cu vreun concurent sau poate cu Andreea Mantea?

Ella Solzariu: Sincer…am văzut câteva secvențe, dar, repet, în timpul meu liber, am petrecut cu oamenii dragi! Cât despre cei care au făcut parte din emisiune cu toți am rămas în relații ok, în special cu Livian, Deea, Bogdan, Robert, Mircea!

Reporter: Cu ce te ocupi în prezent? Ai lansat piese, ești influencer, și spuneai că te mai implici într-o afacere. Despre ce este vorba?

Ella Solzariu: „Mamei mele i-a recidivat cancerul după 20 de ani”

Ella Solzariu: Da, au fost câteva proiecte muzicale, și mai sunt și altele… dar nu știu dacă mă regăsesc eu atât de mult… au mai venit câteva propuneri pentru diferite emisiuni televizate, acum vom vedea ce și cum! Cât despre afacerea cu bitcoin, într-adevăr activez pe o platformă unde se tranzacționează crypto-monede în special Bitcoin, iar cei interesați de a-și mări veniturile îmi pot scrie pe platformele de social media și îi pot ajuta și pe ei, așa cum am fost eu ajutată la rândul meu!

Reporter: Te întreții singură. Și îți ajuți și familia. Poți să ne dezvălui cam ce sumă cheltuiești pe lună? Sau cât câștigi pe lună? Cu aproximație?

Ella Solzariu: Da, ma întrețin singură de la 16 ani și sunt mândră de asta. Normal că îmi face plăcere ca și unica fiică a lor să îi ajut, să fiu lângă ei cu ce pot și ori de câte ori este nevoie. Din păcate nu pot fi lângă ei fizic atât cât ne-am dori noi pentru că eu muncesc și mereu sunt plecată. Mereu am fost independentă, dar și dependentă de familia mea, ei sunt slăbiciunea mea și încerc cât pot să-i țin departe de răutăți și să aibă liniște. Nu pot să dau o sumă anume, depinde de nevoi, de exemplu acum, cu probleme de sănătate cu care se confruntă mama și inclusiv tata, sumele au fost extrem de mari, dar nu asta este impotant, aceasta este datoria fiecărui copil din punctul meu de vedere!

Reporter: Apropo de familie, tatăl tău a suferit o operație la ochi, ai fost lângă el. Cum se simte acum? Dar mama ta? Avea ceva probleme de sănătate…

Mama Ellei și-a pierdut vederea

Ella Solzariu: Da, din păcate au trecut ai mei printr-o încercare destul de mare, tatăl meu a suferit o operație la nivelul ochilor, mai exact glaucomă, iar mamei mele i-a recidivat cancerul după 20 de ani…

Reporter: A apărut în presă o poveste impresionantă despre mama ta, în urmă cu ceva timp. S-a scris că este oarbă și că nu te-a văzut niciodată.

Ella Solzariu: Off! Da, așa este, mama, din păcate, a rămas fără vedere când era micuță, mai exact la 14 ani din cauza unei infecții la măsea… care s-a “transferat” la creier… iar ulterior medicul, în timpul operației, i-a atins nervii optici. O mare tragedie… din păcate!

Reporter: Ce parere au părinții tăi despre genul de muzică pe care ai ales să te axezi? Când erai adolescentă cântai la biserica penticostală. Ai aceeași religie și acum?

 Ella Solzariu cânta în biserica penticostală

Ella Solzariu: Foarte adevărat, am fost solistă în biserică când eram mai mică și mergeam în turnee atât în țară, cât și în străinătate. Nu am o religie anume, cred în Dumnezeu și asta este cel mai important! Cât despre piesele lansate recent, în afară de colinzi nu cred că au ascultat și altceva, clar nu sunt de acord din moment ce ei au o altă religie, iar religia respectivă nu acceptă așa ceva!

Reporter: S-a scris în presă că ai multe operații estetice și că ți-ai fi pus și fațete dentare. Care este adevărul? Câte operații estetice ai și care sunt acelea? Pe viitor vrei să-ți mai faci și alte intervenții de acest gen? Dacă da, care?

Ella Solzariu: Se scrie că așa trebuie?de asta e presa, depinde și cum vrea cititorul să perceapă informația?‍♀️deci este relativă treaba, am implanturi și nu m-am ferit niciodată s-o spun, a fost mai mult o necesitate, deși știu că sună clișeic, slăbisem și nu eram mulțumită cum arătam, așa că am decis că doar asta m-ar ajuta să-mi redea încrederea în mine. Și mai am extrem de puțin acid în buze, în rest totul este moștenit, ce să spun, am părinți frumoși și genă bună?.

Ella Solzariu, despre operațiile estetice

Momentan încerc să-mi îngrijesc tenul extrem de mult, deoarece am câteva probleme cu acneea, iar acum sunt în proces de tratare, să spunem, împreună cu dna Dr. Daniela Diveică, îmi doresc să-mi rezolv și această problemă. Dar da, pe viitor, dacă va mai fi nevoie de vreun retuș, cu bun simț… voi face și treaba aceasta!

Reporter: Cum te întreții? Care este secretul?

Ella Solzariu: Secretul? ?Pff… Sincer, nu mă văd o femeie frumoasă, am o mulțime de defecte, nu fac foarte multe, nu depun foarte mult efort… cât ar trebui, timpul nu-mi prea permite, dar în schimb merg cât pot de des la Dr mea, chirurg estetician Daniela Diveică, medic care îmi mai face câte un tratament! Inclusiv de sală tot zic că mă apuc și numai nu reușesc, din păcate!

Reporter: La capitolul “dragoste” cum stai? Ai pe cineva lângă tine acum?

Ella Solzariu: Viața mea privată, chiar îmi doresc să rămână privată, mă expun suficient și consider că oricine trebuie să aibe locul său de liniște și o zonă de confort. Când va fi cazul și momentul se va afla, se va vedea, până atunci păstrăm suspansul. ?

Ce spune Ella Solzariu despre Jador?

Reporter: Ai avut relație și cu celebrul Jador. Mai păstrați legatura? Ați rămas prieteni?

Ella Solzariu: Am avut într-adevăr, în trecut, când el era un om mai simplu și nu era atât de “celebru”. În ochii mei va rămâne băiatul acela mai simpluț de la început și…. respect pentru ceea ce am avut. Noi 2 nu putem fi prieteni, am mai încercat și tot împreună se încheia relația, deci nu functionează la noi treaba asta cu prietenia, deocamdată!

Reporter: Cum ar trebui să arate/ fie bărbatul care ar avea șanse să-ți fie iubit? Ce așteptări ai de la un bărbat?

Ella Solzariu: Nu este vorba despre șanse, eu sunt o fată simplă, oricine poate, dar nu oricine și reușește?. Glumesc măi, ce să spun, nu am un prototip, o anume culoare de păr sau nu știu cum, trebuie să rezoneze cu mine, să vrea ceva în viață, să facă ceva cu viața lui, o familie pentru care ar face orice, să fie mândru de mine și eu de el, să ne ajutăm reciproc chiar și când dormim spate în spate că suntem supărați, dar niciodată în paturi separate.

Să nu fie fals, să aibă cu adevărat gânduri serioase, să-l iubească pe Dumnezeu și să iubească ideea de familie! Nimic prea special, cred că ține foarte mult și de vibe ul pe care ți-l oferă aceea persoană! Trebuie să existe chimie!

Reporter: Dacă ai primi o propunere de a participa la o emisiune concurs gen “Asia Express” sau “Survivor” ai accepta?

Ella Solzariu: M-ar încânta în principiu și poate că aș încerca, dar, uite, emisiunile de genul Survivor, că tot ai zis ca și exemplu, chiar consider că necesită tărie, forță, mult antrenament, sport… ori eu nu prea mă bazez pe astea. Asia Express pe de altă parte, deși este foarte greu și acolo, este altceva și da, entertainment clar mi-ar plăcea… Trebuie să ne distrăm puțin, să ne destindem, să fim fericiți. Despre asta e vorba. Stați aproape de mine și veți vedea cu câte surprize vin către voi! Ca să revin, da, cu siguranță aș participa la orice emisiune de divertisment, acolo mă regăsesc!

Reporter: La ce proiecte lucrezi acum ce planuri de viitor ai în acest sens?

Ella Solzariu: Sunt mai multe proiecte și mai multe propuneri, atât în televiziune, cât și pe parte muzicală doar că… având aceste probleme în viața mea (grijile cu familia, mama bolnavă – n.r.)… le-am tot amânat!

Reporter: Ce planuri de vacanță ai pentru această vară?

Ella Solzariu: Nu mi-am făcut un plan de vacanță, de exemplu acum mă aflu în Cipru la mătușa mea unde și aici lucrez, deci nu aș putea spune neaparat că este o vacanță… Am fost plecată de curând în Maldive și mai apoi Londra și Turcia, dar la fel cu treabă, diferite proiecte! Îmbin utilul cu plăcutul. Dacă mă întrebi unde-mi doresc să ajung…  în Africa la copilașii nevoiași de acolo, sper să mă ajute Bunul Dumnezeu!

Sursa foto: Arhivă CIAO.RO / Arhivă personală/ Instagram Ella Tina Official

 

Publicat: 31 mai 2021, 10:09 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă