Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri incredibile despre Alex Bodi! ”Mie mi se pare că ar umili-o pe fata următoare”

Publicat: 20 nov. 2020, 12:35 Autor: Andreea Voicu Vedete

De ceva timp, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a ajuns pe primele pagini și foarte vizibil în fața publicului, după ce bărbatul a fost săltat de trupele DIICOT.

Potrivit wowbiz, Ella, fosta concurentă din emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D, a făcut declarații despre Alex Bodi și relația pe care ar avea-o în prezent cu frumoasa Daria, cea despre care s-a scris că i-ar fi fost amantă în timpul căsniciei cu Bianca Drăgușanu.

„Eu vreau să fiu sinceră, Daria e o fată foarte frumoasă, are trăsaturi frumoase. Îmi place ca femeie, nu am auzit-o vorbind, dar fizic e frumoasă. Văzusem că purta inelul Biancăi, dăruit de către Alex Bodi bănuiesc. Eu nu știu dacă el chiar ar face așa, poate seamănă inelul, poate sunt similare. Niciun bărbat nu ar trebui să facă, e cel mai grotesc lucru, mie mi se pare că ar umili-o pe fata următoare”, a spus Ella de la Puterea Dragostei într-un interviu pentru sursa mai sus citată.

„Eu îl cunoșteam pe Alex Bodi fiind un om de afaceri, un om inteligent. Bănuiesc că a facut-o cu cap dacă nu s-a aflat până acum și chiar și-a putut păstra o imagine atât de curată, deși a apărut pe tv de mulți ani. Eu îl cunosc, a fost implicat în afaceri pe bune, el publica și pe instagram despre conferintele la care mergea. Crede-mă, era un om foarte deștept, dar nimeni nu știe ce făce el în spatele camerelor”, a mai adaugat Ella.

Alex Bodi ar fi făcut investiții uriașe înainte să fie săltat de DIICOT

Potrivit CANCAN, Alex Bodi ar fi investit milioane și ar fi preluat câteva firme din orașul natal, și anume Mediaș. Bărbatul ar fi cumpărat un hotel, dar și cinematograful, dar și o parte din Castelul din zona Sighișoarei, în parteneriat cu șeful și mentorul său, Joseph, ”Prințul criptomonedelor”. Acum, însă, Alex Bodi se află în atenția procurorilor DIICOT și ar putea rămâne fără bunurile de pe numele său, în condițiile în care se adeverește că ar fi fost luate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 20 nov. 2020, 12:35 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă