TOP CIAO.RO | Răsfăţatele din showbiz. Bărbaţii celebri scot din buzunare sume ameţitoare pentru poftele partenerelor!

Publicat: 20 feb. 2024, 15:29 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Banii clar nu sunt o problemă pentru celebrităţile din România. Pentru a le face pe plac femeilor din vieţile lor, bărbaţii celebri scot din buzunar oricât este nevoie. Iar dovadă stau imaginile din GALERIA FOTO. Află cum au fost surprinse cele mai dorite femei din showbiz!

Alex Bodi îi face toate poftele partenerei sale

În urmă cu mai multe săptămâni, Ema Uta și Alex Bodi îşi spuneau adio. Din nou. La momentul respectiv ruptura părea una definitivă, mai ales că blondina fusese surprinsă în compania unui alt bărbat. Doar că, cei doi nu au rezistat prea mult unul fără celălalt, iar la câteva săptămâni distanţă erau surprinşi iar împreună.

De data aceasta, lucrurile par să fie mai mult decât serioase, iar ca să dovedească acest lucru, Alex Bodi şi-a tatuat pe corp chipul make-up artistei. Ulterior au mai urmat şi alte gesturi din partea afaceristului. Mai exact, cu ocazia zilei de 14 februarie, Alex Bodi i-a cumpărat Emei Uta o mașină de lux în valoare de 120.000 de euro.

Mai mult, au decis să sărbătorească împăcarea în Marrakech, Maroc, la un hotel unde o noapte de cazare ajunge la aproximativ 4.000 de lei.

Mădălin Ionescu şi-a surprins soţia cu un bolid de lux

Mădălin Ionescu și-a demonstrat recent dragostea față de soția sa, Cristina Șișcanu, cu un cadou fabulos pentru care a scos mulţi bani din buzunar. Prezentatoarea a primit o mașină de lux, cu șapte locuri, în valoare de 95.000 de euro. Cristina Șișcanu a fost extrem de emoționată, mai ales că își dorea de mult timp un asemenea autoturism.

Încă din toamnă au început căutările, iar în cele din urmă s-au oprit la Volvo XC90.

Gabi Bădălău a „împăcat-o” pe Bianca Drăguşanu cu o maşină de sute de mii de euro

Bianca Drăgușanu radiază de bucurie, după ce și-a schimbat mașina. Blondina s-a filmat de la volanul unui Bentley în valoare de 250.000 de euro, iar potrivit unor persoane din anturajul blondinei, bolidul de lux ar fi cadoul de împăcare de la Gabi Bădălău.

În urmă cu doar câteva săptămâni se zvonea că Bianca Drăgușanu a fost „tradusă” de afacerist cu o antrenoare de la sala la care amândoi mergeau constant.

Antrenoarea a negat zvonurile, spunând că nu este nimic între ea și Bădălău și că nu vrea să își asocieze numele cu acesta. Ulterior, s-a zvonit că afaceristul ar face orice să o convingă pe blondină să îl ierte, iar la scurt timp vedeta a apărut pe străzile din Bucureşti cu noua achiziţie.

Anghel Damian şi Theo Rose, vacanţă de vis în Dubai

Theo Rose are un program extrem de încărcat, lucru ştiut deja de toţi fanii săi. Recent însă, partenerul artistei a decis să îşi ia iubita, dar şi băieţelul şi să îi ducă într-o vacanţă binemeritată în Dubai.

Cântăreața a publicat o serie de fotografii din călătorie și au atras atenția cele în care sunt surprinși partenerul ei și micuţul Sasha, în ipostaze adorabile.

Delia s-a relaxat pe o plajă din Thailanda

Frigul din România a determinat-o pe Delia să plece în vacanță în Thailanda. Cântăreața s-a distrat de minune în concediul exotic, alături de soţul ei, Răzvan.

Cântăreața a publicat pe reţelele de socializare câteva filmuleţe și fotografii de pe Koh Samui. Așa cum se poate observa și în galeria foto a acestui articol, Delia s-a relaxat şi a profitat de minune de fiecare moment.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 feb. 2024, 15:29 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă