Detalii neștiute despre familia lui Alex Bodi! Cu ce se ocupă fosta cumnată a Biancăi Drăgușanu

Publicat: 16 Nov. 2020, 15:13 Vedete

Despre Alex Bodi se cunosc multe lucruri, însă mai puține despre familia fostului partener al Biancăi Drăgușanu. Cu ce se ocupă sora lui, Sonia.

Puțini știu cu ce se ocupă sora lui Alex Bodi, și anume Sonia. Blondina a rămas văduvă în urmă cu un an, este casieră la măcelărie și are grijă de fetița sa. Aceasta locuiește în apropiere de Madrid, la Alcala de Henares, unde se află și părinții celor doi, arată Cancan.

Soțul surorii lui Alex Bodi s-a stins din viață anul trecut, și chiar dacă a trecut prin momente extrem de grele, fratele ei i-a fost aproape necondiționat.

Alex Bodi ar fi făcut investiții uriașe înainte să fie săltat de DIICOT

Potrivit CANCAN, Alex Bodi ar fi investit milioane și ar fi preluat câteva firme din orașul natal, și anume Mediaș. Bărbatul ar fi cumpărat un hotel, dar și cinematograful, dar și o parte din Castelul din zona Sighișoarei, în parteneriat cu șeful și mentorul său, Joseph, ”Prințul criptomonedelor”. Acum, însă, Alex Bodi se află în atenția procurorilor DIICOT și ar putea rămâne fără bunurile de pe numele său, în condițiile în care se adeverește că ar fi fost luate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni.

Cine se afla în locuința lui Alex Bodi în momentul în care trupele DIICOT au descins!

Bărbatul a fost săltat chiar din locuința sa, unde s-ar fi aflat și o tânără șatenă, cu părul lung, despre care se crede că ar fi iubita lui. Alex Bodi nu ar fi pentru prima oară când se află implicat într-o astfel de ipostază. Mai demult, el ar fi primit în contul personal o sumă de bani pentru achitarea ratei la mașina pe care o conducea Cosmin P., alias ”Sharpele nebunu”, fiind pus sub acuzare în dosarul penal. În secvențele filmate de trupele DIICOT se poate observa o domnișoară care stă pe canapea, cu spatele. Oare prezența feminină din casă să fie chiar iubita afaceristului din Mediaș?

Sursă foto: capturi video youtube

 

Publicat: 16 Nov. 2020, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă