Alex Bodi și-a cerut iubita în căsătorie înainte să fie săltat de trupele DIICOT

Publicat: 15 nov. 2020, 15:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

Afaceristul Alex Bodi a făcut un gest incredibil înainte ca acesta să fie preluat de trupele DIICOT. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu și-a cerut iubita în căsătorie chiar cu inelul pe care blondina româncă l-a refuzat.

Potrivit CANCAN, afaceristul Alex Bodi, după ce a încheiat relația pe care o avea cu frumoasa Bianca Drăgușanu, s-ar fi aruncat în brațele Dariei și chiar a cerut-o în căsătorie cu inelul pe care fosta iubită l-a refuzat! Bijuteria de 10.000 de euro a făcut ”slalom” de pe degetul Biancăi pe cel al Dariei.

Anul trecut, în luna august, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au unit destinele în fața ofițerului de la starea civilă, iar bărbatul care a fost săltat recent de trupele DIICOT i-a pus pe deget o bijuterie de mii de euro. Dar, totuși, inelul nu a ”poposit” prea mult pe degetul Biancăi Drăgușanu, căci anul acesta, când cei doi au mers la notar să divorțeze, vedeta i-a înapoiat bijuteria. Iar a doua oară când afaceristul ar fi încercat să o ceară de soție, a fost refuzat.

Alex Bodi a schimbat bijuteria înapoiată de Bianca cu speranța să nu poarte ”ghinion” a doua oară, însă tot a fost refuzat. A treia cerere în căsătorie nu a mai avut loc, căci înainte cu câteva zile să fie săltat de trupele DIICOT, bijuteria a ajuns pe degetul Dariei.

Cine se afla în locuința lui Alex Bodi în momentul în care trupele DIICOT au descins!

Afaceristul a fost săltat chiar din locuința sa, unde s-ar fi aflat și o tânără șatenă, cu părul lung, despre care se crede că ar fi iubita lui. Alex Bodi nu ar fi pentru prima oară când se află implicat într-o astfel de ipostază. Mai demult, el ar fi primit în contul personal o sumă de bani pentru achitarea ratei la mașina pe care o conducea Cosmin P., alias ”Sharpele nebunu”, fiind pus sub acuzare în dosarul penal. În secvențele filmate de trupele DIICOT se poate observa o domnișoară care stă pe canapea, cu spatele. Oare prezența feminină din casă să fie chiar iubita afaceristului din Mediaș?

Sursă foto:

Publicat: 15 nov. 2020, 15:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă