EXCLUSIV | Alex Bodi dă cărțile pe față! Cât de îndrăgostit este de Ema Uta: “Încerc să mă împac cu ea. Merită!”

Publicat: 31 mart. 2023, 10:41 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alex Bodi este încă îndrăgostit de Ema Uta chiar dacă cei doi și-au spus “adio” și au avut în ultima vreme mai multe probleme în cuplu, cu despărțiți și împăcări.  Ultima despărțire între cei doi a avut loc după ce Ema Uta i-a interzis afaceristului să mai vorbească cu mama fetiței sale și fosta lui soție, Iulia Sălăgean. Bodi însă o consideră pe Uta femeia perfectă pentru el, așa cum a spus și în interviu pentru Ciao.ro, și face deja tatonări și gesturi de împăcare către Ema, pe care o consideră o femeie minunată și demnă de a fi iubita lui.

Alex, cum a fost pe scenă la Masterpiece Conferece, evenimentul organizat de Elena Copăceanu? Te-au primit toate doamnele cu zâmbetul pe buze!

A fost frumos datorită primirii și reacțiilor femeilor din sală, chiar a fost ceva drăguț, de apreciat.

Alex Bodi dă cărțile pe față!

Ți-ai prezentat și vitaminele tale!

Da, brandul meu personal, linia mea este pe partea bărbătească mai mult, dar având în vedere că în sală, la eveniment au fost multe doamne, firma are mai multe derivate și suplimente și 3-4 dintre ele sunt adresate direct femeilor și am făcut o mică descriere la fiecare.

Presupun că le folosești și tu!

Sincer eu folosesc Dr.Joy pentru că e și de bărbați și de femei, e bun pentru  mai multe, pentru oboseală, pentru stres. Dr. Skin de piele nu folosesc, iar  Dr. Slim, nu, pentru că eu sunt cu sala.

Știu că acorzi o atenție deosebită fizicului tău și stilului de viață

Foarte mult. Pentru mine sala și dieta sunt niște lucruri fără de care nu aș putea sa trăiesc, mulțumesc lui Dumnezeu! Mi-am făcut o disciplină, mi-am aranjat și îmi fac lucrurile în funcție de…oricât de ocupat aș fi tot trebuie să-mi găsesc măcar  5 zile pe săptămână ca să trag pe sport.

Ai venit la eveniment cu fetița ta cea mică. Cum te descrii ca tătic? Ce relație aveți?

Nu m-aș decsrie singur, mă descrie lumea dar pentru mine fetele mele sunt cel mai important lucru pe lumea asta și consider că avem o relație foarte-foarte apropiată și caldă.

Cât de îndrăgostit este de Ema Uta

Le faci toate plăcerile?

Sincer să spun, toate plăcerile e puțin greșit!  Nu vreau să le învăț de mici cu totul. Vreau să simtă diferența, să vadă, să aprecieze lucrurile!

Să le responsabilizezi!

Exact!

Cum este relația ta cu Ema Uta acum, mai sunteți sau nu mai sunteți împreună?

Nu suntem împreună, deocamdată!

S-a scris că Loredana Groza a vrut să vă împace!

Doamna Loredana este o femeie minunată, am doar vorbe de laudă și aprecieri pentru ea, de când eram copil. Având în vedere că eram într-un cerc de prieteni, am avut niște evenimente care au coincis și dânsa și-a dorit să facă lucrul ăsta dar nu cred că se ocupă să intre în chestii așa personale.

“Încerc să mă împac cu ea. Merită!”

Îți dorești o împăcare cu Ema?

Da! Și chiar sunt și încerc!

Adică ai făcut deja pașii spre împăcare?

Da. Și în momentul de față încerc să mă împac cu ea pentru că e o femeie minunată și chiar îmi doresc să fiu cu ea pentru că merită!

Publicat: 31 mart. 2023, 10:41 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă