EXCLUSIV | Medana, soția lui Alin Oprea, a trecut prin clipe cumplite! Artistul nu își scapă din ochi jumătatea! „De câteva zile mă invită zilnic în oraș…”

Publicat: 24 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Medana Oprea, soția lui Alin Oprea nu trece printr-o perioadă prea frumoasă după ce și-a pierdut cățelușa dragă sufletului ei, pe Angy, care a plecat fulgerător în Raiul animalelor. Alin Oprea, soțul său drag este lângă ea și nu mai știe ce să facă pentru a o scoate din starea în care se află acum. Într-un interviu sincer pentru Ciao.ro, Medana Oprea ne-a povestit despre relația cu artistul și soțul ei, Alin Oprea, cât de tare s-a schimbat acesta, cât de bine se înțeleg și cât de mult se iubesc.

Medana, ai primit o veste nu tocmai bună! Catelușa ta dragă a trecut în neființă și ai venit de urgență de la București la Cluj! Ce s-a întâmplat de fapt?

În urmă cu doi ani jumate am salvat două cățelușe maidaneze de pe stradă. Din păcate una dintre ele, Angy, a plecat dintre noi. După emisiunea lui Cristi Brancu pe care am avut-o săptămâna trecută, am plecat direct la aeroport dar din păcate compania aeriană cu care călătoream a avut o întârziere de o oră, lucru care m-a dezamăgit foarte tare pentru că exact în acea oră cățelușa mea a trecut în neființă.

Medana, soția lui Alin Oprea, a trecut prin clipe cumplite!

Cum te susține Alin în aceste momente?

Alin a venit la rândul său acasă într-un suflet, să îmi fie alături. Mi-a trimis un mesaj atât de frumos care m-a impresionat profund. De câteva zile mă invită zilnic în oraș, probabil din dorința de a mă face să mă mai deconectez de la pierderea suferită.

Cum îl vezi acum pe Alin, cât de mult s-a maturizat pe toate planurile lângă tine?

Am o mare bucurie să îl văd complet transformat. Dacă la început îl protejam ca pe un copil și eram uneori pe post de mamă, de psiholog, și de cea mai bună prietenă azi îmi permit să fiu eu “copilul” pentru că Alin a devenit matur emoțional, împăcat și împlinit cu viața lui. S-a descoperit așa cum nu o făcuse niciodată. A înțeles că este un om special, un bărbat valoros și un artist apreciat. În doar 4 ani a reușit să se redreseze din toate punctele de vedere, atât material cât și emoțional. Are în sfârșit parte de liniștea mult visată. Un om tratat cu iubire, fidelitate, respect și tandrețe devine puternic dar mai ales își recapătă încrederea în el. Cu iubire, răbdare și dăruire se poate vindeca orice suflet rănit.

Cum este relația voastră acum?

Relația noastră este una puternică, echilibrată dar mai ales bazată pe încredere, pe fidelitate și pe respect reciproc. Secretul unei căsnicii reale și solide are la bază fidelitatea. Nu știu dacă fidelitatea poate fi găsită într-o căsnicie făcută în prima parte a vieții, dar știu cu certitudine cât de importantă este într-o căsnicie trainică. Fidelitatea poate exista însă doar într-o relație în care există iubire adevărată, în care ambii parteneri și-au dorit foarte mult acea relație și au luptat reciproc pentru ea. În a doua parte a vieții știi exact ce vrei și ai capacitatea să iubești sufletul și calitățile partenerului ales. Când îți respecți, iubești și admiri partenerul, viața în doi poate fi trăită atât de frumos. Pentru mine, ca femeie, este o mare bucurie să știu că sunt admirată de soțul meu iar faptul că mă face să mă simt cea mai importantă ființă din viața lui, îmi dă o liniște fantastică.

Medana, soția lui Alin Oprea, a trecut prin clipe cumplite!

Datorită ție, Alin poartă acum roz. Cum l-ai convins?
Cât de mult i-ai schimbat stilul vestimentar de când sunteți împreună?

Alin poartă roz pentru că starea lui interioară este de asemenea manieră acum. I-am schimbat radical stilul vestimentar pentru că înainte nu avea pe nimeni care să se preocupe de imaginea lui. Un bărbat înalt, care arată bine, trebuie să strălucească. Iar azi pot spune cu mâna pe inimă că Alin este un bărbat frumos, pe care îl admir și de care sunt foarte mândră, mai ales că l-am modelat cu atâta măiestrie și atâta răbdare.

Ați sărbătorit recent 5 ani de relație! Tu i-ai făcut cadou o vioară importantă iar el ție o piesă de mobilier valoroasă, stil baroc venețian. Se întâmplă des să vă faceți astfel de cadouri? Vă răsfățați  mereu?

Alin este generos când vine vorba de cadouri pentru că apreciază enorm faptul că am fost alături de el când rămăsese fără nimic. Au fost momente când își dorea să îmi facă un cadou sau să plecăm într-un concediu dar nu se putea pentru că situația lui financiară nu îi permitea. Acum că se pot face toate astea e bucuros să mi le ofere.

Ce îți place încă la Alin după atât timp?

Tandrețea și devotamentul lui, felul în care a evoluat și faptul că ține mereu cont de părerile și dorințele mele. Sunt mândră de el. Am un bărbat inteligent, talentat și puternic, în ciuda sensibilității sale.

Se anunță o colaborare împreună? Lucrați intens la ceva proiecte în acest sens? Urmează să îi compui o piesă lui Alin sau un întreg album?

Avem amândoi tot felul de idei pe care urmează să le punem în practică pentru că atunci când lucrezi în echipă sigur iese ceva constructiv iar la noi s-a văzut asta pe perioada celor 5 ani de relație. Dacă tot am fost înzestrați cu talentul de a scrie și de a cânta, e clar că el trebuie fructificat dar mai ales dăruit oamenilor.

Cum te-ai redescoperit lângă soțul tău?

Alături de Alin mi-am descoperit dar mai ales mi-am acceptat latura sensibilă. Eu ani la rând am fost focusată doar pe realizările materiale. Nu vedeam decât o proprietate în plus care trebuia construită și amenajată. Îmi plăcea enorm ceea ce făceam, recunosc. Dar azi am înțeles că sensibilitatea nu este o dovadă de slăbiciune ci o dovadă de putere.

Medana, soția lui Alin Oprea, a trecut prin clipe cumplite!

Alin a clarificat niște lucruri, după 18 ani de la destrămarea trupei Talisman și a făcut pentru prima dată lumină în acest caz. Ce ai mai adăuga tu aici și cum l-ai ajutat pe soțul tău legat de acest aspect?

Eu nu pot adăuga nimic legat de trecutul formației Talisman. Nu am fost niciodată fanul acestei formații, nu le-am urmărit evoluția. Știu doar că au fost doi artiști talentați care au avut un traseu comun până într-un punct în care misiunea lor împreună probabil că s-a încheiat. Alin a fost mereu și încă este iubit de către public iar faptul că are o mulțime de evenimente cred că spune tot. Alin a dat dovadă de o forță incredibilă. Azi este un artist solicitat, un bărbat împlinit și un om realizat. Despre partenerul lui de scenă nu îmi pot da cu părerea pentru că nu îl cunosc personal. Nu pot decât să îi doresc succes în viață și în carieră. Atâta vreme cât fiecăruia îi e bine pe drumul lui, asta e tot ce contează.

Ați planificat deja unde vreți să vă petreceți vacanța de vară, în ce destinație exotică?

Încă nu am planificat asta, vedem ce stabilim în perioada care urmează, în funcție de evenimentele lui Alin care sunt foarte multe până în toamnă.

Cât de mult te-ai schimbat tu, ca femeie, de când l-ai cunoscut pe Alin Oprea?

Eu m-am schimbat enorm. Dacă înainte eram o femeie implacabilă și dură, interesată doar de aspectele materiale ale vieții, azi am devenit o femeie tandră, calmă, iubitoare și indulgentă. Pentru că am înțeles că atunci când iubești cu adevărat viața nu este doar despre tine. Dacă în urmă cu 6 ani cineva mi-ar fi spus că Alin Oprea va deveni soțul meu și că voi ieși cu 3 câini afară din casă, aș fi fost foarte deranjată pentru că nu aș fi crezut sub nicio formă așa ceva. Azi, mă simt o femeie binecuvântată și realizată din absolut toate punctele de vedere, așa că nu îmi rămâne decât să fiu recunoscătoare pentru tot ceea ce viața mi-a dăruit. Am o familie frumoasă, doi copii speciali, doi căței minunați, prieteni loiali și un soț devotat care mă iubește și care mă susține mereu.

Publicat: 24 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×