EXCLUSIV| Ella de la Puterea Dragostei se lansează în muzică! Bruneta cânta în corul bisericii penticostale

Publicat: 26 oct. 2020, 08:19 Autor: G. M. Vedete

Ella de la Puterea Dragostei, pe numele ei real Ionela Sozariu, se lansează în muzică! Conform unor surse din anturajul ei, bruneta și-a petrecut mult prin studio-uri în ultima vreme și are tot mai multe întâlniri cu oamenii din domeniul muzicii pentru că își dorește să scoată pe piață o piesă “bombă”. Mai mult, Ella pare să fi și înregistrat o melodie în care cânta cu o altă artistă.

Ella de la Puterea Dragostei vrea să se lanseze în muzică

Ella a discutat cu mai mulți producători, a vizitat câteva studio-uri, a și înregistrat o melodie cu niște versuri care ajung la inima oricui. Și ea a contribuit la versuri”, susțin sursele din anturajul concurentei de la “Puterea Dragostei”.

Ella de la Puterea Dragostei, în corul bisericii de penticostali

Ella de la Puterea Dragostei iubește muzica încă din adolescență, de când făcea parte din corul bisericii de penticostali, ea având aceeași religie. În urmă cu câțiva ani, mai exact prin 2014, bruneta pleca în turneu prin țară și străinătate alături de colegii din formația în care activa, “Speranța și prietenii”. La vremea respectivă, trupa reușea să umple stadioane întregi la spectacole. Pe atunci însă, Ella era o fată mai simplă, îmbrăcată extrem de decent, fără machiaj strident, iar marea ei dragoste era muzica. Tânăra nu a uitat momentele superbe petrecute alături de colegii ei de trupă, astfel că deseori i se face dor de scenă, spectacole sau de vreun turneu mai mare.

“Da, mă lansez în muzică, dar încă mai am de stabilit niște lucruri, mai am ceva de muncă. Momentan nu vreau să dezvălui foarte multe, vreau să fie surpriză”, ne-a spus bruneta.

Capturi: Youtube.com

 

 

 

 

Publicat: 26 oct. 2020, 08:19 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă