Jador a luat o decizie extremă pentru a face rost de bani! Și-a scos la vânzare cel mai de preț bun al său

Publicat: 30 iun. 2021, 09:04 Autor: G. M. Vedete

Jador și-a scos mașina la vânzare și speră să ia aproape 30.000 de euro!

Odată întors din Republica Dominicană, după eliminarea de la Survivor, Jador și-a scos mașina la vânzare! Artistul vrea, probabil, să-și achiziționeze alt model de autovehicul, mai ales acum când s-a întors și cu buzunarele pline după emisiunea-concurs la care a luptat câteva luni bune pentru supraviețuire.

Jador își vinde mașina cu aproape 30.000 de euro

Astfel, de câteva zile, Jador și-a pus bolidul la vânzare, și nu oricum, ci l-a “lăsat” într-un parc auto renumit. Artistul și-a propus să reușească să o vândă la 29.990 euro. În descrierea mașinii, acesta a trecut faptul că autoturismul este din 2005, are 560 CP, și are 169.000 kilometri.

Jador și-a expus mașina într-un parc renumit, asta după ce i-a făcut câteva poze de prezentare în care arată doritorilor că autoturismul este impecabil.

La un moment dat, fostul concurent Survivor a anunțat și pe contul său de socializare că intenționează să-și vândă bolidul pentru a-și achiziționa altul.

Jador, oprit de Poliție, luna trecută

În mai, Jador a fost oprit de polițiști chiar în fața Secției 1 de Poliție din Capitală pentru un control de rutină. O imagine a fost publicată de Cancan.ro, în timp ce cântărețul se conversa cu omul legii. În trecut, artistul a avut mici probleme cu poliția, când permisul i-a fost suspendat, însă de data aceasta a avut parte de un control de rutină. A fost tras pe dreapta între Calea Victoriei și Romană, unde omul legii i-a cerut actele.

”M-a oprit pentru un control de rutină, absolut nimic altceva. Am fost OK, m-a salutat, l-am salutat și am plecat. L-am văzut pe cel care mi-a făcut poză, era în spatele meu. Nu am fost niciodată prins așa, dar toate au un început”, spune Jador.

Sursa foto: CIAO.RO / Instagram Jador

Publicat: 30 iun. 2021, 09:04 Autor: G. M. Vedete
Pe aceeași temă