Momentele dramatice prin care a trecut Jador. Părinții lui au avut cancer: ”Când s-a bolnavit și tata am zis că visul meu s-a ruinat”

Publicat: 29 apr. 2021, 10:34 Autor: Andreea Voicu Vedete

Jador este unul dintre cei mai în vogă cântăreți din acest moment în România, reușind să se mențină în trendingul românesc de pe Youtube. Însă, nu mulți știu că în spatele zâmbetului larg și al spiritului glumeț se ascunde, de fapt, o dramă greu de digerat pentru multe persoane.

În urmă cu câțiva ani, Jador a trecut prin momente extrem de grele, după ce ambii părinți ai săi au fost diagnosticați cu cancer, le diferență de trei luni unul față de celălalt. Din momentul în care a aflat că părinții lui sunt bolnavi, viața lui s-a schimbat drastic. Atunci, artistul a devenit mult mai responsabil și grijuliu, atât cu el, cât și cu familia sa. Practic, Jador a fost nevoit o bună perioadă să le fie fraților lui un fel de părinte. Credea atunci că visul lui de a deveni cântăreț va fi ruinat, dar viața i-a demonstrat cu totul altceva.

”Perioada aia nu prea am mâncat, nu mâncam câte două trei zile. Nu îmi permiteam să-i mai cer lu tata bani când știam că el e dispus să vândă tot ca să-i fie mamei bine. Eu lucram, dar nu îmi ajungeam banii, trebuia să-mi plătesc mai multe chestii. Când s-a bolnavit și tata am zis că visul meu s-a ruinat, îmi era foarte greu, trebuia să-mi cresc frații, trebuia să fiu părinte de azi înainte”, a spus Jador în cadrul unei emisiuni TV, scrie Spynews.

Jador lua peste 5.000 de euro pe săptămână la Survivor

Conform surselor din anturajul lui este și cel mai îndrăgit de public, de telespectatori, dar și cel mai bine plătit dintre concurenți. Artistul ar fi încasat o sumă colosală!

“Jador și-ar fi negociat plecarea la Survivor extrem de dur. Ar fi cerut peste 5.000 de euro pe săptămână, ar fi cel mai bine plătit concurent de acolo. Nici în primul sezon n-ar mai fi fost sume din acestea la vreun concurent. Dacă rezistă 4-5 luni în Dominicană… face o mică avere. La un simplu calcul, dacă ar încasa 5.000 de euro pe săptămână, într-o lună ar câștiga 20.000 de euro dintr-un foc”, susțin surse din anturajul artistului.

Nu e de mirare faptul că Jador ar fi unul dintre cei mai bine plătiți concurenți de la Survivor având în vedere că la fiecare emisiune acesta face un adevărat spectacol, indiferent că pierde sau câștigă la probe. Ba câte o glumă, ba câte un mic scandal, ba reușește să îi enerveze sau să le facă în ciudă concurenților din echipa Războinicilor, aproape la fiecare moment din emisiune, Jador reușește să atragă atenția asupra lui și să se facă unicat.

Sursă foto: Captura video Youtube

Publicat: 29 apr. 2021, 10:34 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă