Daniel Pavel, despre relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce s-a întâmplat în spatele camerelor la Survivor All Stars

Publicat: 15 mai 2024, 09:00 Autor: Iordache Denisa Vedete

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan în cadrul emisiunii Survivor All Stars 2024. Acest moment a fost unul emoționant atât pentru cei doi, cât și pentru prezentatorul Daniel Pavel. Acesta a decis să vorbească despre relația celor doi și despre ceea ce se întâmplă la Survivor All Stars atunci când se opresc camerele de filmat. Iată ce a declarat!

Relația dintre artist și Oana Ciocan s-a desfăşurat, pentru o scurtă perioadă, de la distanţă. Asta pentru că Jador era la Survivor România All Stars, iar Oana acasă, în România. Însă, la un moment dat, cei doi s-au reîntâlnit chiar în junglă

Prezentatorul a vorbit despre emoțiile pe care cei doi îndrăgostiți ii le-au transmis în anumite momente.

„Privirea încărcată de speranță și vorbele pline de iubire au spus totul. Iar astfel de lucruri nu pot fi false, nu pot fi mimate. Și cred că am spus totul cu asta”, a declarat pentru viva.ro

Cum sunt concurenții All Stars în spatele camerelor

Daniel Pavel a vorbit despre acest sezon ca fiind „suprem”, iar despre concurenți a spus că au dat dovadă că se pot adapta la orice tip de probă cu succes.

„Toți cei 26 de concurenți care au revenit la „Survivor All Stars au arătat că și merită locul, că au venit de acasă mai bine pregătiți psihic și fizic. Nu aș vrea să nominalizez pe cineva, ci aș vrea să îl aplaud pe fiecare în parte”, a declarat pentru sursa citată.

Prezentatorul se implică total în acest proiect, astfel că simte trăirile alături de concurenți și le înțelege ieșirile nervoase: „Poate, uneori, de acasă, oamenii se în treabă de ce concurenții reacționează mai dur în anumite momente, de ce nu se pot calma mai rapid sau de ce nu lasă tonul mai jos. Dar dacă nu trăiești totul acolo, pe pielea ta, nu ai cum să știi cum te vei comporta”, a declarat pentru sursa citată.

 

 

 

Sursă foto: social media

 

 

 

Publicat: 15 mai 2024, 09:00 Autor: Iordache Denisa Vedete
Pe aceeași temă
×