Andreea Tonciu l-a desființat pe Jador în emisiunea lui Cătălin Măruță: ”Am avut o discuție doar noi doi”

Publicat: 25 ian. 2024, 11:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Andreea Tonciu l-a desființat pe Jador în emisiunea lui Cătălin Măruță: ”Am avut o discuție doar noi doi”

Andreea Tonciu a fost prima vedetă eliminată din echipa Faimoșilor. Vedeta nu a reușit să se adapteze condițiilor grele din junglă, iar după eliminare a făcut declarații șoc despre Jador!

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri despre zilele petrecute în Republica Dominicană. Spera să reziste măcar 4 săptămâni în competiție, dar recunoaște că i-a fost extrem de greu să se adapteze. Bruneta spune că traiul a fost mult mai dificil, față de ultima experiență de acest gen.

Andreea Tonciu mărturisește că unii dintre Faimoși fac anumite lucruri doar pentru a atrage simpatia publicului. Și că realitatea este, de fapt, cu totul alta. Potrivit vedetei, Jador este unul dintre concurenții  fățarnici. Brunetei nu i se pare normal să înjuri ca la ușa cortului și apoi să citești Biblia. Jador le povestea fanilor săi despre condiția pe care a impus-o echipei de producție, pentru a veni în competiție. Și anume… să-și aducă Biblia în Republica Dominicană, pentru a se conecta cu divinitatea.

„Credeam că o să stau mai mult!  S-a schimbat jungla față de acum doi ani! Nu mai e jungla aceea! Este foarte greu. Am zis că mor, nu am crezut că o să fie atât de greu. Eu mereu am apreciat echipa Războinicilor, pentru că sunt niște oameni normali, știu să facă strategii, știu să fie prieteni, știu să piardă, pe când la Faimoși nu zicea nimeni nimic, nu aveai cu cine să râzi,  să faci o glumă, nimic! Unii au venit cu Biblia, deci emisiunea asta se transformă, unii vor să se călugărească, după ce ies de la Survivor, nu doar Jador, și Zanni avea Biblia.

Nu mi se pare normal să înjuri și după să citești Biblia. Jador m-a dezamăgit.(…) Îi recomand să-și lase cariera și să se călugărească. Am văzut ce fel de om este. Am vrut să-mi deschid sufletul la el, am avut o discuție doar noi doi și chiar am fost filmată și omul s-a schimbat radical, adică veriga slabă… Hai să-ți spun că sunt foarte sinceră. Ce m-a deranjat pe mine: că el și Zanni m-au subestimat”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Andreea Tonciu, prima concurentă eliminată de la Survivor All Stars

La votul colectiv, Andreea Tonciu a fost nominalizată pentru a merge la duelul de eliminare, în timp ce TJ Miles a decis ca adversară să-i fie Roxana Nemeș.

Primul duel eliminatoriu din sezonul All Stars. De aici se întoarce în trib doar una dintre voi”, a anunțat Dan Pavel înainte ca Roxana Nemeș și Andreea Tonciu să afle prin ce probă trebuie să treacă pentru a putea merge mai departe în show. Cele două Faimoase au dat totul, însă Andreea Tonciu a fost eliminată.

”Survivor mi-a schimbat viața, nu am trăit în viața mea ce am trăit aici. Pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul pentru că eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau, cel mai greu a fost să dorm fără acoperiș și fără un pat. Nu m-am simțit eu. Am început să mă închid în mine și să vorbesc doar cu mine”, a declarat, vizibil emoționată, Andreea Tonciu înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 25 ian. 2024, 11:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×