Ireal! Câte cărți a citit Andreea Tonciu până la vârsta de 37 de ani: ”Vrei să te mint?”

Publicat: 31 ian. 2024, 10:00 Autor: Alina Nistor Vedete

Invitată în podcastul lui Jorge, Andreea Tonciu a făcut mai multe dezvăluiri despre viața ei personală. Printre altele, vedeta a mărturisit și câte cărți a citit, de fapt, până la vârsta de 37 de ani.

Andreea Tonciu a învățat la liceul unde directoarea era chiar mătușa sa. Sinceră din cale-afară, vedeta a mărturisit că nu a fost o elevă eminentă. Nu i-a plăcut școala și prefera să-și petreacă timpul liber cu prietenii decât să studieze. Nu regretă însă, în ciuda faptului că toată lumea i-a spus că o să-i pară rău că nu s-a pus cu burta pe carte!

La un moment dat, Jorge a întrebat-o pe Andreea Tonciu care este ultima carte pe care a citit-o. Iar bruneta n-a ezitat să răspundă. A recunoscut fără nicio problemă faptul că nu a citit nici măcar o carte în viața ei, în afară, bineînțeles, de câteva manuale de la materiile studiate în timpul școlii.

„De ce mă întrebi pe mine? Nici nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Doar alea pe care le aveam la școală, lecțiile. Vrei să te mint? Nu îmi place să citesc. Eu sunt sinceră. Liceul era aproape de mine și era mătușa mea directoare, pentru că eu nu am învățat bine. Vrei să te mint să îți spun acum că am fost eminentă, cum sunt altele? Nu, nu mi-a plăcut cartea. Nu mi-a plăcut să învățat, nu regret anii ăia, exclus, nu-mi place școala. Dar nici proastă nu sunt. Am fost exmatriculată trei zile de la liceu, chiar dacă era mătușa mea directoare. În pauză, m-au pus să spăl toaletele și geamurile școlii, exact ceea ce nu îmi plăcea, pentru că eu eram șmecheră acolo. Toți râdeau de mine și eu începeam să urlu, să țip”, a declarat Andreea Tonciu.

@jorgeofficial.ro Andreea Tonciu – Podcastul complet pe canalul meu – Jorge Official 🎬 Link in Bio 🔥 #vorbalujorge #fy #fyp #jorgeofficial #podcast #andreeatonciu #fetebune #sanzianaburuiana ♬ sunet original – Jorge Official

Andreea Tonciu îl desființează pe Jador

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri despre zilele petrecute în Republica Dominicană. Spera să reziste măcar 4 săptămâni în competiție, dar recunoaște că i-a fost extrem de greu să se adapteze. Bruneta spune că traiul a fost mult mai dificil, față de ultima experiență de acest gen.

Andreea Tonciu mărturisește că unii dintre Faimoși fac anumite lucruri doar pentru a atrage simpatia publicului. Și că realitatea este, de fapt, cu totul alta. Potrivit vedetei, Jador este unul dintre concurenții fățarnici. Brunetei nu i se pare normal să înjuri ca la ușa cortului și apoi să citești Biblia. Jador le povestea fanilor săi despre condiția pe care a impus-o echipei de producție, pentru a veni în competiție. Și anume… să-și aducă Biblia în Republica Dominicană, pentru a se conecta cu divinitatea.

„Credeam că o să stau mai mult!  S-a schimbat jungla față de acum doi ani! Nu mai e jungla aceea! Este foarte greu. Am zis că mor, nu am crezut că o să fie atât de greu. Eu mereu am apreciat echipa Războinicilor, pentru că sunt niște oameni normali, știu să facă strategii, știu să fie prieteni, știu să piardă, pe când la Faimoși nu zicea nimeni nimic, nu aveai cu cine să râzi,  să faci o glumă, nimic! Unii au venit cu Biblia, deci emisiunea asta se transformă, unii vor să se călugărească, după ce ies de la Survivor, nu doar Jador, și Zanni avea Biblia.

Nu mi se pare normal să înjuri și după să citești Biblia. Jador m-a dezamăgit.(…) Îi recomand să-și lase cariera și să se călugărească. Am văzut ce fel de om este. Am vrut să-mi deschid sufletul la el, am avut o discuție doar noi doi și chiar am fost filmată și omul s-a schimbat radical, adică veriga slabă… Hai să-ți spun că sunt foarte sinceră. Ce m-a deranjat pe mine: că el și Zanni m-au subestimat”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 31 ian. 2024, 10:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×