Ce interdicţii a primit Andreea Tonciu din partea soţului ei. Fosta concurentă de la Survivor All Stars a recunoscut abia acum: „4 ani am stat așa și plângeam, eram în depresie”

Publicat: 23 ian. 2024, 16:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Tonciu a vorbit în cadrul unui interviu recent despre schimbările prin care a trecut în ultimii ani. De când s-a căsătorit, bruneta a renunţat la apariţiile TV, nu a mai fost implicată în proiecte din cauza faptului că tatăl fiicei sale i-a interzis acest lucru. În cadrul unui interviu recent, bruneta a povestit cât de greu i-a fost în această perioadă şi cât de mult i-a lipsit activitatea de pe micile ecrane.

Andreea Tonciu este cunoscută publicului pentru firea expansivă şi sinceritatea cu care a abordat fiecare situaţie în care a fost implicată. Fanii brunetei i-au simţit lipsa şi au întrebat-o frecvent când va apărea din nou la televizor.

Andreea Tonciu, interdicții din partea soțului său, imediat după căsătorie

În ultimii patru ani, fosta asistentă TV a stat departe de camerele de luat vederi, însă nu cu voia sa, ci pentru că soțul său i-a interzis la acel moment să mai aibă apariții televizate. Acest lucru i-a adus multă nefericire, ba chiar recunoaşte că s-a confruntat cu depresia.

În timp, soţul brunetei a înţeles ce îşi doreşte Andreea Tonciu, iar lucrurile s-au schimbat. Cu toate acestea, vedeta nu înţelege de ce acesta i-a cerut să renunțe la viața sa de dinainte de căsătorie, inclusiv la prietenele sale.

„Cu Sânziana Buruiană am mai vorbit și recent, acum vreo două-trei săptămâni. De când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor. Eu 4 ani nu am mai apărut la televizor, am fost în depresie, crede-mă, nu am apărut nicăieri. Eu am stat să-mi cresc copilul, eu n-am vorbit cu absolut nimeni 4 ani de zile. Tu mă crezi? Eu ajunsesem să fiu în depresie, crede-mă că eu am refuzat emisiuni, pentru că nu mă lăsa, și eram în echipă cu nașa mea, Anamaria Prodan.

Nu te mint, că nu am de ce să te mint. I-a plăcut că sunt Andreea Tonciu, dar după îți dai seama că a stat el mai bine și s-a gândit «Nu trebuie să o mai las»”, a spus Andreea Tonciu în podcastul lui Jorge.

Andreea Tonciu nu poate fi ea în prezența soțului său

Mai mult, bruneta a ţinut să precizeze că ea şi soţul ei sunt destul de diferiţi, din acest motiv îi este greu să fie ea în prezența acestuia.

„De ce oare, nici până în prezent nu știu răspunsul, dar am stat și m-am gândit și aș fi găsit niște variante, dar nu știu dacă sunt adevărate. Eu cred că din cauza familiei lui, pentru că lucrează într-un anumit domeniu și probabil m-or fi văzut cum apar eu pe la televizor și or fi zis «Ce o mai lași să apară a televizor, că se face de râs». Ei nu știu că totul este un pamflet și că eu jucam un teatru acolo. 4 ani am stat așa și plângeam, eram în depresie, cu toate că nu îmi lipsea nimic. Nu îmi lipseau banii, nimic nu-mi lipsea, dar îmi lipsea nebunia aia.

Aveam nevoie de nebunia mea, pentru că, dacă mă ducem la o filmare, simțeam că sunt eu. Eu acasă la mine nu pot să fiu așa cum pot să fiu cum sunt cu tine, pentru că acasă soțul meu nu este ca mine, suntem pe lungimi diferite. El nu este glumeț, el nu este sociabil așa cum sunt eu. Eu cu toată lumea socializez, eu mă împrietenesc cu toată lumea, eu duc lipsă de chestia asta și nu pot să stau închisă. Eu urăsc singurătatea, de aceea nici nu m-am mutat singură până să mă mărit.”, a mai spus Andreea Tonciu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 23 ian. 2024, 16:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×