Andreea Tonciu, elimininată de la Survivor All Stars! ”Nu am trăit în viața mea ce am trăit aici”

Publicat: 21 ian. 2024, 17:41 Autor: Dora Bazavan Vedete

O primă săptămână cu multe emoții, provocări și probe din ce în ce mai dificile. Survivor All Stars le-a adus deja concurenților dovada că este sezonul suprem și că trebuie să se aștepte la surprize la fiecare pas. Și de această dată, cei de acasă au fost cu ochii pe PRO TV și emisiunea a fost lider absolut de audiență!

Seara a început cu un nou joc, cel pentru recompensă, la capătul căruia tribul câștigător a plecat înapoi în camp cu toate ustensilele necesare pescuitului, o activitate vitală, care le-ar putea aduce noi alimente pe mai departe. Mai hotărâți ca niciodată, Războinicii au luptat cu îndârjire și au reușit o victorie cu 5 la 1.

Cu moralul deja afectat, Faimoșii au avut de trecut un nou hop – primul Consiliu tribal din acest sezon. La votul colectiv, Andreea Tonciu a fost nominalizată pentru a merge la duelul de eliminare, în timp ce TJ Miles a decis ca adversară să-i fie Roxana Nemeș.

Primul duel eliminatoriu din sezonul All Stars. De aici se întoarce în trib doar una dintre voi”, a anunțat domnul Dan înainte ca Roxana Nemeș și Andreea Tonciu să afle prin ce probă trebuie să treacă pentru a putea merge mai departe în show. Cu multe emoții, cele două Faimoase au dat totul, însă doar Roxana va continua aventura în Survivor All Stars, pentru că Tonciu a fost eliminată din competiție.

Survivor mi-a schimbat viața, nu am trăit în viața mea ce am trăit aici. Pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul pentru că eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau, cel mai greu a fost să dorm fără acoperiș și fără un pat. Nu m-am simțit eu. Am început să mă închid în mine și să vorbesc doar cu mine”, a declarat, vizibil emoționată, Andreea Tonciu înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra.

„Fără mine, Survivor nu ar exista!”

De altfel, de când a ajuns în jungla dominicană, Andreea Tonciu nu s-a prea obișnuit de data aceasta și nu a fost deloc în largul ei. I s-a părut extrem de greu și a început să plângă încă din prima seară petrecută în junglă. A spus că ea este obișnuită să trăiască și să fie tratată ca o divă și că fără ea Survivor nu ar exista!

Ei sunt obișnuiți poate, eu nu, eu sunt o divă, e foarte greu, foarte greu! Fără mine, Survivor nu ar exista! Ar fi ca Luvru fără Mona Lisa. Credeți-mă, nu vă mint!”, a spus Tonciu printre lacrimi. Apoi a continuat să facă spectacol. „Domnul Dan, o divă ca mine nu aveam cum să aterizeze acolo și am avut un șoc! Am văzut șocul vieții mele, unde doarme diva, unde își pune piciorușele, mușcate toate! Domnul Dan, vă zic eu adevărul! Toți colegii mei, nu au vrut niciunul să mă ia în brațe! În afară de Zanni, care s-a oferit să doarmă lângă mine și nu i-a fost dat locul de Ștefania!”, a mai spus Andreea Tonciu în prima ediție de Survivor, spre deliciul colegilor săi.

Cea de-a treia ediție a sezonului suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 23:59. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.3 puncte de rating și 24.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.8 puncte de audiență și 20.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de românii au trăit cu emoție seara în care a avut loc prima eliminare, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:47, 1.8 milioane de telespectatori erau pe PRO TV.

Publicat: 21 ian. 2024, 17:41 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×