Andreea Tonciu, în lacrimi după prima ediție Survivor All Stars 2024! A chemat medicul, iar fanii sunt revoltați: ”Acasă cu nesuferita!”

Publicat: 17 ian. 2024, 16:01 Autor: Alina Nistor Vedete
Andreea Tonciu, în lacrimi după prima ediție Survivor All Stars 2024! A chemat medicul, iar fanii sunt revoltați: ”Acasă cu nesuferita!”

Prima noapte petrecută în Republica Dominicană nu a fost lipsită de incidente! Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi și a avut un conflict cu Elena Ionescu.

Marți, 16 ianuarie, a avut loc prima ediție a celui mai așteptat show din 2024: Survivor All Stars. Cei de acasă nu au ratat niciun minut, iar emisiunea a fost în topul preferințelor lor. Pentru una dintre Faimoase, însă, prima noapte a debutat cât se poate de prost. Andreea Tonciu care s-a trezit cu un picior foarte umflat, după ce a fost înțepată de niște insecte și a chemat de urgență medicul în tabăra din Republica Dominicană.

Vedeta a început să plângă, iar mai apoi a urmat și un schimb de replici acide cu Elena Ionescu, care a considerat că Andreea Tonciu nu are un motiv atât de întemeiat să cheme medicul: „Nu înțeleg atitudinea asta atât de extremistă. Am vrut doar să te întăresc”, a spus Faimoasa. Atât Elena, cât și ceilalți Faimoși i-au recomandat brunetei să nu apeleze la serviziile doctorului. Lucru care a deranjat-o teribil pe brunetă.

„Eu am o problemă și am vrut să chem medicul. Nu mi-a plăcut atitudinea Elenei. Nu-mi plac mie chestiile astea. Nu am voie să pățesc ceva că dacă chem medicul ce? Mi s-a părut deplasat, zici că m-aș preface și eu chem doctorul. Hai nu chema medicul că ești puternică. Nu e vorba să fii puternică. E vorba că eu am o problemă și văd că nu îmi trece. Și sunt foarte emotivă și am început să plâng”, a spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, prima concurentă eliminată?!

Andreea Tonciu pare să nu fie una dintre preferatele publicului. După discuția pe care a avut-o în contradictoriu cu Elena Ionescu, bruneta a fost pusă la zid de către fanii competiției de la PRO TV. Telespectatorii au de gând să o elimine cât mai repede. Drept dovadă stau comentariile lăsate pe rețelele de socializare după încheierea primei ediții a emisiunii.

„Acasă cu nesuferita! / A început show-ul pe care l-a dorit Pro TV-ul! Prin aducerea divelor Tonciu, Maria Lungu / Ai ajuns unde îți e locul, în junglă / Andreea Tonciu bună de plecat acasă cât mai repede / Ferească Dumnezeu, iar a început cumătra să-și dea în petec… Săraca / Teatru ieftin! Pleacă prima acasă / Nu are ce căuta la Survivor”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor furioși.

SURSA FOTO: Social Media

 

Publicat: 17 ian. 2024, 16:01 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×