EXCLUSIV | Ce își dorește Andreea Tonciu de la Survivor All Stars! Vedeta vrea să facă show: „Am dus lipsa data trecută”

Publicat: 02 ian. 2024, 14:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Un show mai puternic ca niciodată. Un sezon așteptat de către toți cei de acasă. O emisiune care va aduce provocări și îi va scoate pe concurenți din zona de confort. SURVIVOR revine, în curând, cu sezonul suprem – Survivor All Stars!

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt. Un nou sezon, reguli diferite. Ce strategii vor face? Pe cine se vor baza? Aflăm, din 16 ianuarie, la PRO TV.

Primii concurenți sunt, de acum, cunoscuți! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Andreea Tonciu a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Ciao.ro, înainte de a pleca la Survivor All Stars.

  1. Care a fost primul gând care ți-a trecut prin minte când ai primit propunerea de a participa la Survivor All Stars? Ai acceptat fără să analizezi prea mult?

O să fiu sinceră și o să spun că am fost foarte surprinsă. Inițial m-am gândit că poate faptul că în urmă cu doi ani mi-am dorit să mă întorc acasă după o perioadă relativ scurtă mă face să nu fiu potrivită pentru acest format. Însă, apoi am analizat și știu că odată ce-mi pun ceva în minte, pot face față.

Așa că am acceptat provocarea și vreau să mă bucur și mai mult de ceea ce presupune acest format.

  1. Te așteaptă Sărbători atipice, având în vedere că după Anul nou urmează plecarea. Ce planuri ai?

Chiar în aceste momente vă scriu din Dubai 😊! Am plecat alături de familia mea într-o vacanță frumoasă și relaxantă înainte de Survivor All Stars. E cumva modul meu preferat de a mă relaxa și de a-mi încărca bateriile, știind deja ce va urma în doar câteva săptămâni.

Voi reveni înainte de Anul Nou, iar din acel moment intrăm deja într-un calcul până la momentul în care voi decola spre Republica Dominicană.

  1. Cum merge pregătirea? Te-ai îngrășat/ai slăbit pentru plecare? Ai început să mergi la sală?

Am reușit să ajung aproape o lună la sală și la înot, pentru că programul meu a fost destul de aglomerat în această perioadă, odată cu mutarea în noua casă.

Cu toate acestea, mi-am făcut vreme să fac sport pentru a nu avea probleme sau risc de accidentare la momentul în care vom începe probele.

  1. Acum că ți-ai aflat și colegii de echipă, dar și adversarii, cum crezi că va fi atmosfera în camp și pe traseu?

Îmi doresc foarte tare să fie o atmosferă în care să și glumim. Data trecută, am simțit lipsa unor colegi care să fie mai aproape de stilul meu, care să comunice mai mult și sper că acum va fi diferit.

  1. Ce le transmiți celor de acasă înainte de plecare?

Să fie cu ochii pe noi, să aibă încredere în mine și să îmi țină pumnii când îmi va fi mai greu. Sărbători frumoase, dragilor!

Publicat: 02 ian. 2024, 14:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×