EXCLUSIV | Sorin Pușcașu, eliminat Survivor All Stars: „Pentru mine, subestimarea este cheia pe care o bag în contact să pornesc motoarele”

Publicat: 31 mai 2024, 12:06 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor All Stars, chiar înainte de marea finală câștigată de Zanni. Concurentul ne-a declarat, într-un interviu exclusiv, cum a fost pentru el această competiție.

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor All Stars, înainte de finală. El ne-a mărturisit care au fost cele mai grele momente în competiție, dar și cele mai frumoase. În plus, Sorin ne-a vorbit și despre ce și-ar dori facă odată cu revenirea acasă.

Sorin Pușcașu, concurent Survivor All Stars: „Eram la un vârf de deget în finală…  nu a fost să fie, eu oricum consider că sunt un finalist pentru ce am demonstrat acolo”

Doar la un pas de finală. Ce ai simțit când ai pierdut duelul?

Chiar eram la un vârf de deget în finală…  nu a fost să fie, eu oricum consider că sunt un finalist pentru ce am demonstrat acolo. Ajunsesem într-un punct al competiției în care te gândeai că și dacă ieși este tot un câștig pentru că ai ajuns foarte departe, dar în același timp, te gândești: ”dar totuși, mai aveam atât de puțin”… e un sentiment ambiguu. Eu consider că toate se întâmplă cu un scop, și așa a fost să fie pentru mine.

De multe ori, colegii comentau despre faptul că ești cel mai slab pe traseu. Cu toate acestea, la jocuri, te remontai și câștigai. La ce te gândeai în acele momente și ce făceai pentru a merge mai departe?

Pentru mine, subestimarea este cheia pe care o bag în contact să pornesc motoarele. Nu făceau decât să mă ambiționeze și să îmi doresc să rămân mai mult, ba chiar să și câștig. Experiența Survivor pentru mine, nu este alergare, nu este viteză. Fiecare percepe această experiență în felul lui, dar părerea mea este că dacă iei această experiență ca și cum este una sportivă, pierzi esențialul și nu te dezvolți. Trece o experiență unică pe lângă tine, fără să înveți nimic, în afară de a te îmbunătăți sportiv.

Ce spune Sorin Pușcașu despre Robert Moscalu? „Eu cu acest “tâmpit” ne cunoșteam de câteva luni, dar nu am vorbit…”

A fost vizibil că ai legat o prietenie foarte strânsă cu Robert. Cum a început și ce simți că v-a legat pe tot parcursul show-ului?

Eu cu acest “tâmpit”, pe nume Robert, ne cunoșteam de câteva luni, dar nu am vorbit atât de des, ne-am întâlnit la 2 evenimente, el m-a apreciat în sezonul meu, eu în al lui și cam atât. Ei bine, totul a început în momentul când am intrat în emisiune pentru a întregi echipele și am simțit bucuria lui că mă vede. Totul a fost atât de natural, nimic forțat, ne-am completat la glume, unele mai proaste, altele mai bune… Eu cu Robert am încercat să vedem mereu partea plină a paharului, am încercat să aducem zâmbete pe fețele oamenilor. Am arătat altă parte a Survivor-ului și mă bucur enorm că l-am cunoscut atât de bine.

Care a fost cel mai greu moment pe care l-ai trăit în competiție? Dar cel mai frumos?

Strict în cadrul competiției, cea mai mare presiune și cel mai greu moment au fost în momentul când a venit Laura la acea recompensă și am pierdut jocul… nu mai eram eu de când am văzut-o pe acel catamaran. Iar cel mai frumos moment se leagă de aceeași recompensă, atunci când am avut acele 3 minute împreună cu ea.

Multă lume te-a văzut ca pe un bun comediant. Te-ai gândit să continui în acest domeniu?

În sezonul 2, toți mă vedeau prezentator, eu râdeam, nu mă văzusem niciodată în acea postură. Culmea a fost că, după sezonul 2, am rămas în acea televiziune, unde mi s-au oferit câteva emisiuni pe care le-am moderat ca și prezentator timp de 2 ani. Acum, în acest sezon, din fericire s-a văzut și partea mea amuzantă, comediant nu mi-au spus, poate salvamar 😅, dar nu se știe niciodată… dacă apar oportunități care să fie pe aceeași lungime de undă cu mine, nu refuz.

Foto: PRO TV

Publicat: 31 mai 2024, 12:06 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×