EXCLUSIV | Robert Moscalu a părăsit Survivor All Stars, după duelul cu Sorin: „Îl iubesc și îl respect ca pe fratele meu”

Publicat: 30 mai 2024, 21:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Robert Moscalu a părăsit Survivor All Stars, aseară, în urma duelului cu Sorin Pușcașu.

Robert Moscalu a părăsit Survivor All Stars, aseară, în urma duelului cu Sorin, unul din concurenții cu care acesta s-a împrietenit. Robert s-a numărat printre ultimii 5 concurenți rămași în competiția Survivor All Stars, difuzată la Pro Tv în fiecare marți, miercuri și joi, de la 21.30.

Robert Moscalu, despre Survivor All Stars: „Au fost doar adversari remarcabili, extraordinari”

După eliminarea sa, în competiția prezentată de Daniel Pavel, au mai rămas 4 concurenți ce se luptă pentru trofeu. Cei 4 semifinaliști sunt Zanni, Iancu Sterp, Sorin Pușcașu și Andrei Ciobanu. ”Aveți întâlnire cu destinul. Dați totul pentru spectacol. Cine ajunge în finală? Luptați pentru a fi votați, pentru 100.000 de euro și cel mai râvnit titlu din istorie. Este semifinala, ultimii patru”, le spune în această seară, Daniel Pavel.

Înainte ca flacăra să-i fie stinsă în competiție, după ce a pierdut în fața bunului său prieten, Sorin, Robert Moscalu le-a transmis celorlalți semifinaliști că îi așteaptă acasă, la distracție, după ce se încheie emisiunea concurs.

”Mă bucur că am dus lupta alături de cei mai buni. Să câștige cel mai puternic din toate punctele de vedere posibil. Îi iubesc pe toți și aștept să ne distrăm, după ce ieșim”, a declarat el.

O evoluție fantastică în acest an. Ai fost de nenumărate ori pe primele locuri în clasamentul sportiv. Ce a fost diferit pentru tine față de anul trecut?

Ce pot spune că a fost diferit în acest sezon… au fost doar adversari remarcabili, extraordinari, demni de sezonul All Stars, iar asta m-a făcut și pe mine de 1000 de ori mai bun.

Robert Moscalu: „Relația mea cu Sorin a fost, este și va fi cea mai naturală, frumoasă și adevărată relație de prietenie de la Survivor”

Cum ai reușit să rămâi mereu cu zâmbetul pe buze? Ai fost constant unul dintre cei care aducea voia bună.

Am fost eu, am fost Sonic cel care face oamenii fericiți. Și m-am bucurat să văd că acest lucru a ajuns la cei de acasă, că mi-au întors această stare de bine pe care eu am avut-o constant.

Cum a fost momentul recompensei pierdute în care soția ta era acolo? Ce ai simțit atunci?

Am simțit că am dezamăgit, dar am profitat de moment, de acele trei minute în care puteam să fim doar noi, să simt cumva că ”acasă” este acolo.

Spune-ne despre relația ta de prietenie cu Sorin. Cum s-a legat în Dominicană? Cum vă înțelegeți de când s-au terminat filmările?

Relația mea cu Sorin a fost, este și va fi cea mai naturală, frumoasă și adevărată relație de prietenie de la Survivor. Îl iubesc și îl respect ca pe fratele meu!

Odată ce filmările s-au încheiat, ai început să postezi mai mult conținut online. Ai planuri în direcția asta? Vrei să te concentrezi mai mult pe această zonă?

⁠Îmi doresc să încerc să mă propulsez pe social media, să fac proiecte și să evoluez pe zi ce trece.

Foto: PRO TV

 

Publicat: 30 mai 2024, 21:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×