EXCLUSIV | Ștefania Ștefan, despre participarea la Survivor All Stars: „A fost maturizarea mea”

Publicat: 18 mai 2024, 21:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ștefania Ștefan a vorbit în exclusivitate pentru Ciao.ro despre participarea la Survivor All Stars: „A fost maturizarea mea”.

Ștefania, ai fost constant printre cei mai puternici. Cât de mult te-ai antrenat înainte de acest sezon?

Nu m-am antrenat deloc pentru Survivor, Am fost doar de câteva ori la sală, dar se știe că nu trebuie să mergi la sală sau să fii sportiv ca să participi în acest show.

Știe toată lumea că nu am niciun secret. Am spus-o întotdeauna: am fost un copil activ, cu o copilărie plină de joacă, probabil de aici și performanța mea în competiție.

Cum a fost pentru tine să revii în jungla din Dominicană? Ce ai simțit cât ai stat acolo?

A fost foarte greu să revin în show. Mă gândeam mereu acasă și, în același timp, știam că revenirea mea la Survivor îmi va oferi răspunsurile necesare pentru a încheia acest capitol.

Ștefania Ștefan, despre participarea la Survivor All Stars

Ce lecție ai învățat după această participare?

Survivor a fost maturizarea mea, o etapă necesară a vieții mele, în care am reușit să mă vindec, să fiu împăcată, să mă regăsesc și să realizez cât de puternică sunt.

Ai vreun regret în urma acestei participări?

Nu am niciun regret deoarece am fost reală în competiție și participarea la acest show mi-a oferit răspunsurile de carea aveam nevoie pentru a fi o versiune mai bună a mea.

Ce planuri ai pentru mai departe? Ce-ți dorești să faci nou în zona de live gaming?

Pe plan profesional, îmi doresc să îmi termin studiile și să reușesc să îmi asigur o situație financiară stabilă. Înainte să merg la Survivor, am început un curs în domeniul IT și, pe viitor, aș dori să aprofundez această meserie. Sunt realistă și știu că dacă acum sunt streamer și gamer, poate nu va fi pentru totdeauna și îmi doresc să investesc în mine și să evoluez și pe alte planuri.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 18 mai 2024, 21:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×