Andrei Krișan prefațează finala Survivor All Stars din această seară: ”Toți merită să fie acolo, evoluția lor spune absolut tot”

Publicat: 30 mai 2024, 11:45 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Aseară a fost Semifinala Survivor All Stars. Show-ul de la PRO TV, început în luna ianuarie este în fața ultimului act, care va avea loc diseară, de la 20:30, live.

Înainte de acest moment în care votul le va aparține total celor de acasă, Andrei Krișan, vicecampion în 2023, comentează ultimele întâmplări.

”Am ajuns și la penultimul episod din acest sezon, în care începem cu discuțiile după eliminarea lui Robert. Sorin menționează, la un moment dat, într-o discuție că îi pare rău că Robert a plecat și, mai ales, că a plecat după un duel cu el. Eliminarea asta este până la urma urmei pe puterile fiecăruia, nu este neapărat o foarte mare pierdere pentru Sorin, pentru că el merge mai departe. Dar, din cauza faptului că ei s-au înțeles foarte bine, evident că din perspectiva prieteniei lor, îi pare rău că l-a eliminat tocmai pe Robert. Dacă era să fie cu Zanni sau cu Andrei, probabil nu erau așa mari regrete”, spune Krișan.

”Pe lângă asta, se mai discută la un moment dat faptul că intrările astea pe traseu, mai ales să ajungi până la șase puncte, le consumă foarte mult din energie. Eu mai cred că, pe lângă faptul că mâncarea, din provizii mai au, nu asta ar fi problema, ci faptul că îi consumă și faptul că imediat pleacă acasă, gândul că e gata emisiunea, gândul că ei stau deja de cinci luni de zile în insulă… Evident că la un moment dat lucrurile astea o să se întoarcă împotriva ta, stresul acesta psihologic, emoțiile și toate astea te cam rup”, a mai adăugat Andrei.

Andrei Krișan prefațează finala Survivor All Stars din această seară

După ce a sesizat atmosfera din camp, acesta a trecut la proba serii: ”Am mai avut încă un mare joc – am avut un traseu și pe apă, dar pe lângă asta, am avut un final pe care l-am avut de altfel și eu în Finală. Acest final nu este ușor, este de precizie, doar că la un moment dat nu mai ține neapărat de precizie, ci și de un mic gram de noroc. Gramul ăsta de noroc l-am văzut și la Zanni când la un moment dat, două bile au intrat în carambol și, cu norocul ăsta de carambol, au intrat în poartă. Lumea de acasă nu-și dă seama, dar bilele acelea nu sunt tocmai ușoare și nu sunt ușor de mânuit, dar la nivelul acesta fiecare concurent ne arată că sunt vrednici să ajungă aici în Finală”.

”Toți se descurcă foarte bine, dar am observat la Sorin o viteză redusă la traseu și, cum spuneam, consumul acesta energetic din toate privințele și pe toate planurile s-ar putea să îi consume destul de tare. La un moment dat, vedem cum Zanni este primul care ajunge la șase puncte, urmat scurt de către Iancu. Bucuria lor este fantastică, se vede că sunt bucuroși. Zanni face glume și a preconizat și a aruncat în Univers cu “simbolul” lui, Naruto, și a spus că se întoarce imediat și chiar s-a întors, el fiind primul calificat”, a completat acesta.

”Andrei și Sorin intră în duel. Simțeam cum Sorin și Andrei fierb efectiv, că abia așteptau să intre odată pe traseu și să știe care e verdictul, să dea tot ce-i mai bun pe traseu. Deși am văzut la unele faze că erau cot la cot, finalul acesta cu praștia… Mamă! La un moment dat am observat, într-un punct câștigat de Andrei, cum Sorin se blochează la un moment dat să dea la țintă. Parcă partea aceea de jos a totemului, cubul respectiv, zici că nu voia să pice nicicum! La un moment dat, fluieră domnul Dan finalul și asta ne arată că Andrei merge mai departe. Deci, pe lângă faptul că Sorin a avut și el o evoluție bună, piciorul destul de accidentat, s-a văzut și pe traseu, după viteza pe care a avut-o pe traseu. Andrei, Iancu și Zanni sunt în marea Finală! Marea Finală pentru ei înseamnă foarte mult, Zanni, cel care a fost de cinci ori la duel, Andrei care a schimbat taberele, s-a reîntors în tabăra inițială, Iancu care n-a fost nominalizat niciodată la duel, competiție mare, oamenii vor trebui să se gândească foarte bine și să-și voteze favoritul! Toți merită să fie acolo, evoluția lor spune absolut tot. Va fi un joc dificil”, spune Krișan.

Înaintea de finala de astăzi, Andrei Krișan, cel care a comentat întreg sezonul a concluzionat: ”Abia aștept! Am emoții! Nici nu vreau să știu cât de stresați sunt ei, știu de altfel ce stresați sunt ei, știu cum așteaptă odată să se întâmple acel consiliu de nominalizare și mai ales că este live! Face cu atât mai mult să pună mai multe emoții și să clădească mai multă presiune pe ei. Abia aștept să aud la fiecare, testimonialul, povestea, cuvintele pe care le vor folosi să recâștige, să câștige și să recucerească inimile oamenilor. Pentru că pe parcursul competiției, mulți s-au întors împotriva lor, alții au revenit la ei, au câștigat în același timp alți fani și oameni care-i susțin, dar aceste ultime cuvinte contează foarte mult și sunt foarte curios care vor fi poveștile lor pe care le vor transmite oamenilor de acasă. Să își justifice și în același timp să le spună de ce trebuie să câștige ei Survivor. Mari emoții! Nu-mi vine să cred că deja-i gata această competiție, dar abia aștept, live pe PRO TV, să ne uităm la emisiune și să vedem cine câștigă Survivor!”

Publicat: 30 mai 2024, 11:45 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×