Eliminarea lui TJ Miles și apropierea săptămânii finalei comentate de Andrei Krișan: ”nu aș mai vrea să se termine”

Publicat: 24 mai 2024, 14:22 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Eliminarea lui TJ Miles și apropierea săptămânii finalei comentate de Andrei Krișan: ”nu aș mai vrea să se termine”

Aseară, la PRO TV și pe VOYO s-a difuzat ultimul episod din această săptămână de Survivor All Stars. Concurenții au luptat pentru o nouă recompensă, TJ și Zanni au ajuns la Duel, iar TJ a părăsit show-ul, fix înainte ca Daniel Pavel să anunțe că urmează ultima săptămână din sezon. Despre toate acestea, a comentat în exclusivitate, Andrei Krișan.

”Ultima zi din Survivor din această săptămână este aici! Vom avea multe de discutat până să ajungem la Consiliu. Ce vreau să menționez neapărat este discuția pe care au avut-o în camp. Zanni va fi mereu blamat și pus la duel, pentru că el a ajuns aici datorită și din cauza deciziilor pe care le-a luat. Să apere Faimoșii, să intre la duel pentru că așa considera el că e cel mai bine, mereu să îi pună pe ceilalți într-o ipostază sau într-un impas – că vine vorba social sau sportiv. E absolut normal ca cineva care este puternic, nu doar sportiv și social, să fie mereu pus la vot. Am mai văzut scenariul ăsta de câteva ori în ecosistemul Survivor, deci nu e ceva nou. Însă, noi judecăm și povestim și ne dăm cu părerea pentru că ne este foarte ușor mâncați, dormiți și cu familia acasă, să discutăm lucurile acestea. Dar când ești acolo, lucrurile se cam schimbă”, spune vicecampionul de anul trecut.

Acesta a mai adăugat și: ”Faptul că Zanni este mereu pus acolo și mereu iese victorios din toate situațiile respective, denotă că ceva e bun acolo, nu? Adică, ceva îl face pe Zanni să rămână în competiția asta. În schimb, grupulețul cel mai mare în faza asta va câștiga mereu la nominalizări. În cazul acesta, foști Faimoși, foști Războinici, este evident că Faimoșii vor fi puși la duel. Foarte evident! Pe lângă asta, se pare că toată lumea încearcă cumva să-și facă voturile în funcție de Iancu. Dacă Iancu nominalizează Sorin, ceilalți se vor schimba și vor schimba votul, în funcție de cu cine vor să intre Sorin. În momentul de față, oricât ar vrea Zanni să încerce să le demonstreze că cei de pe locul I și II se luptă în timp ce ceilalți vin aici să se distreze și să nu fie Survivor, este adevărat. Pentru mulți este mai multă distracție decât o competiție de supraviețuire și nu cred că este vreunul de acolo care să fi dus ce duce Zanni în momentul de față”.

Despre proba serii, Andrei menționează: ”Jocul, nu știu de ce, dar când s-au reales echipele, am știut că echipa lui Iancu va câștiga. Ceva mi-a spus acolo ceva. Am simțit că ei vor câștiga și chiar așa a și fost, au câștigat jocul. S-au dus, s-au bucurat, dansatoare, mâncare, distracție, bonding. La un moment dat automat apare momentul lui Iancu când povestește și zice la un moment dat: “Cred că e normal ca ei să încerce să mă convingă și să mă influențeze să nominalizez pe cineva.” Dar e foarte fain cum a jucat-o și Iancu, nu cred că le-a zis absolut nimic și nu cred că le-a dat din casă, dar a fost destul de ferm și de sincer când i-a spus lui Zanni: “Pe tine nu o să te nominalizez. Asta ca să fie clar! Nici la colan, nici la votul comun. Poate o să te nominalizeze TJ!”. Iar TJ… absolut nicio replică! Nu știu exact cum a fost contextul, dar TJ nu a zis nimic! Cred că l-a deranjat și l-a făcut pe Zanni să fiarbă în momentul respectiv”.

Evident, Krișan abia a așteptat clipa votului: ”După distracție bineînțeles că vine și seriozitate și vine și consiliul. Consiliul de nominalizare simplu, ușor, dar încărcat energetic cu presiuni de care nu am mai văzut de multă vreme în consilii. Prieteniile încet încep să se transfrome în competiție și se vede presiunea pe fiecare din ei și dorința, bineînțeles, de a fi cât mai departe. Însă, după ce domnul Dan zice clasamentul general de la individuale, de la Unificare încoace, și se anunță Zanni, TJ, locul I, locul II. Automat imaginea cu Zanni, TJ la duel este grăitoare…  Survivor nu este doar despre sportivitate, mai zice și Robert chestia asta. Trebuie să ai toate calitățile pentru a supraviețui, dar asta nu înseamnă că Zanni nu le are, despre asta e Survivor! Să supraviețuiești cu orice preț, faptul că nu le convin anumitor oameni strategiile, competiția asta, cum își joacă fiecare cărțile, nu-i de blamat! Ești într-o junglă, orice e permis! Orice poți să faci! Din punctul ăsta de vedere, nu mi se pare că TJ și Zanni ar fi meritat să fie la duel, dar asta s-a decis, asta s-a făcut!”

Concluzia săptămânii vine de la Andrei Krișan: ”Zanni rămâne! Zanni menționează că e fratele lui TJ și, mai mult de atât, sincer chiar am văzut că îi pare rău că pleacă TJ, având în vedere că rămâne singur. Rămâne de văzut, un episod plin de emoții și tensiuni, se vede și se simte că imediat e marea finală și nu îmi vine să cred că mai este încă o săptămână și e gata Survivor All Stars! Pare că așa repede a trecut timpul… Dar, în același timp, s-au întâmplat atât de multe încât nu aș mai vrea să se termine sezonul ăsta. În sfârșit, abia aștept săptămâna viitoare, o să fie foarte interesant, multe situații neprevăzute… Să aveți o săptămână minunată!”

Publicat: 24 mai 2024, 14:22 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×