Finalul de săptămână și eliminarea Ștefaniei Ștefan, sub lupa lui Andrei Krișan: ”o persoană cu șanse de finală și câștig, pleacă din competiție”

Publicat: 17 mai 2024, 16:42 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

S-a mai încheiat o săptămână din sezonul suprem Survivor All Stars. Show-ul se apropie de final, iar lucrurile sunt din ce în ce mai complicate. Andrei Krișan, vicecampion în 2023, nu ratează nicio ediție și aduce zi de zi, comentarii despre cele văzute.

”Episodul a început frumos cu discuții despre conflictul dintre Zanni și TJ. Nu prea văd nicio cale de reîmpăcare pentru că TJ pare persoana care face pași către Zanni, iar cel din urmă doar aprobă, dar nu acceptă în fapt toate acele lucruri. Cumva toate discuțiile despre frăție, ajung într-un punct în care doar strategia contează. Zanni se simte singur, știe și înțelege că va fi eliminat, dar el a trecut deja prin toate acele sentimente când a pierdut, a ajuns în Exil”, menționează Andrei.

Finalul de săptămână și eliminarea Ștefaniei Ștefan, sub lupa lui Andrei Krișan

Despre probă, acesta a adăugat: ”Jocul serii a fost unul distractiv, foarte mișto, am râs grozav. Cel mai mult am apreciat că fiecare dintre ei a fost natural, am văzut realitatea de acasă, cea în care nu au mai avut emoții, s-au jucat, s-au simțit bine,  nu au avut presiunea. Despre asta e vorba, umanitatea – așa arată concurenții și eu m-am bucurat tare!”

Andrei a fost atent și la discuțiile despre vot, dar și la ce au decis membrii tribului în Consiliu: ”Mi-a plăcut contrastul, după ce se termină jocul și revin în camp, nimic nu mai e pozitiv. Zanni și TJ discută despre voturi, știu ce vor face ceilalți. Războinicii discută despre situația foștilor Faimoși, dar e clar că între timp, TJ deja gândește strategia lui și ce va face pe mai departe”.

”Apoi, așteptatul Consiliu, încep discuțiile despre situația actuală și se aduce în discuție faptul că Zanni a fost primul care s-a rupt de planul a respecta masa transparenței. Suntem într-un prag al competiției în care nu mai putem să ne supărăm, toți se gândesc spre finală, iar situația se cunoaște. Nominalizarea de grup, așa cum am prezis, este Zanni, iar cea a colanului, Ștefania. TJ a vrut să-i dea o șansă lui Zanni, dar e clar că ar fi fost greu, orice ar fi – Ștefania a fost în top tot sezonul”, a mai spus Andrei.

Despre eliminare, vicecampionul menționează că: ”La Duel, nu prea pot spune că a fost strâns, Zanni a câștigat. Momentul dintre Zanni și Ștefania a fost real, aprecierile reciproce și sincere. Și iată că o persoană cu șanse de finală și câștig, pleacă din competiție. Din punct de vedere social, poate ea nu s-a implicat atât de mult”.

”Săptămâna viitoare va fi interesant, 6 rămași! Contează cine va câștiga colanul și ce se va întâmpla”, concluzionează Krișan.

Publicat: 17 mai 2024, 16:42 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×