Colanul de Imunitate și strategiile săptămânii la Survivor All Stars, comentate de Andrei Krișan: ”ar trebui să se gândească doar la ei”

Publicat: 24 mai 2024, 13:14 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Colanul de Imunitate și strategiile săptămânii la Survivor All Stars, comentate de Andrei Krișan: ”ar trebui să se gândească doar la ei”

Miercuri seara, la PRO TV, în ediția Survivor, au avut loc discuții aprinse pe tema strategiilor actuale. Se observă că finalul este tot mai aproape, iar concurenții se concentrează pe găsirea modalităților prin care să rămână în competiție. Despre jocul serii și toate discuțiile apărute, discută exclusiv Andrei Krișan.

”Cel de-al doilea episod din această săptămână este foarte, foarte plin de energie sau presiune mai mult, nu energie, de energie bună aș putea să zic, dacă vorbim despre energie. Pentru că nu de mult, concurenții s-au întâlnit cu cei dragi de acasă. Chiar dacă au fost câteva clipe, o îmbrățișare, un sărut, în timp ce ceilalți au petrecut și la masă și au stat mai mult timp alături de cei dragi. Încărcătura aceasta este esențială pentru competiție, mai ales în faza asta, atât de aproape de finală”, spune vicecampionul din 2023.

”Fiecare concurent în momentul de față își croiește soarta, astfel încât să aibă suficientă încredere în propriile puteri și în propria persoană să ajungă în marea finală. Orice prietenie, orice alianță în momentul de față va strânge foarte tare lanțul și nu se va mai putea ține cont de prietenie, frăție sau înțelegere. Pentru că, în mare parte, într-adevăr dacă primele locuri mereu se bat la duel și ultimele locuri din clasamentul sportiv stau și se uită, din punct de vedere sportiv nu este corect, social privind noi putem vedea o parte de acasă, însă ei știu cel mai bine ce se întâmplă în camp – care sunt înțelegerile, cine cu cine se înțelege mai bine, care este cel mai potrivit cu toată lumea, care să comportă OK, care nu face tactici și strategii aiurea. Astea sunt punctele de vedere sociale care se iau în calcul”, a mai adăugat acesta.

”Tensiunile încep să se accentueze din ce în ce mai tare, Zanni, bineînțeles, că se simte vizat, pentru el este esențial să ia colanul. La fel și pentru TJ cumva, dacă reușesc ei doi să facă o strategie. Dar colanul odată ce este la gâtul unui fost Faimos, el se salvează, iar celălalt cu siguranță va merge la duel”, a mai subliniat Andrei.

Despre proba serii, Andrei menționează: ”Dar, vine jocul de imunitate, unde avem un meci strâns între Iancu și Robert. Sincer chiar mă gândeam că poate o să ia Robert colanul, pentru prima dată.. Ar fi fost o premieră mișto, ar fi fost interesant și să vedem cumva cum ar fi fost atitudinea lui cu colanul la gât în faza asta. Dar, câștigă Iancu colanul și asta cumva mi se pare că vine pe fondul unei relaxări, din partea lui.Consider că din punct de vedere sportiv fiind, pe ultimele locuri Iancu, cred că erau șanse dacă lua un fost Faimos colanul și să-l nominalizeze pe el.. ”

Și mai adaugă că: ”Eu văd doi Foști faimoși în Duel, nu văd pe altcineva. Să fie Sorin? Nu cred. Nu cred că o să-l nominalizeze Iancu pe Sorin. Nu văd cum. Depinde cât de strânsă e prietenia lor în camp. Să nominalizeze din punctul ăsta de vedere, gen sportiv sau că-i lent sau așa mai departe, o să dea peste cap toate strategiile din următoarea perioadă”.

”Bineînțeles după ce se ia colanul, încep niște discuții în camp: cum ar trebui să nominalizeze, cum ar trebui să nu nominalizeze. Mi-a plăcut replica asta și schimbul ăsta de vorbe de genul, întreabă Iancu pe Zanni: “Dacă ai fi tu în locul meu, ce ai face?”, „Păi, eu aș ști exact ce să fac! Aș ști pe cine să nominalizez, nici nu m-ar interesa, nici nu aș sta să mă gândesc! Acum m-aș pune în locul tău!”. Cumva Zanni foarte corect față de el își croiește cumva strategia strict ca să câștige, ceea ce nu e neapărat de rău. Toți ar trebui să facă chestia asta, să ajungă în faza în care să se gândească doar la ei, dar fiindcă s-au format prieteniile astea..”, comentează Andrei cele văzute.

De asemenea, fostul concurent a mai adăugat că: ”E destul de evidentă strategia asta, dar una dintre strategii, să îl vânezi pe cel mai bun, să-l elimini ca să rămână restul, indiferent că-i corectă sau incorectă, este și asta o strategie și face parte din joc. Jocul îl face fiecare cum vrea. Nu trebuie blamat nimeni pentru orice decizie, pentru că până la urmă, cu toții vor să fie câștigătorii Survivor All Stars 2024”.

”Dar, sunt foarte curios la consiliu, abia aștept consiliul de altfel. Cred că o să mă uit de două ori să studiez fiecare replică pe care o s-o zică toți”, concluzionează Andrei.

Publicat: 24 mai 2024, 13:14 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×