EXCLUSIV | Andreea Tonciu, Crăciun în Dubai înainte de plecarea la „Survivor All Stars” + Ce cadou vrea să îi facă soțului

Publicat: 24 dec. 2023, 15:30 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Tonciu a anunțat cu mare entuziasm că va face parte din echipa Faimoșilor din nou sezon „Survivor All Stars” care va începe pe 16 ianuarie la ProTV.

Am surprins-o pe Andreea Tonciu înainte de a anunța oficial că pleacă în jungla dominicană de la „Survivor All Stars”. Frumoasa brunetă a fost invitata Oanei Radu la ziua ei, atunci când artista a schimbat prefixul și a împlinit 30 de ani. Am aflat atunci ce va face ea cu ocazia sărbătorilor de iarnă, unde va petrece și cât de fericită este acum!

Andreea Tonciu, Crăciun în Dubai înainte de plecarea la „Survivor All Stars”

„Luna decembrie, luna cadourilor care mie nu prea îmi place. Luna decembrie nu îmi place absolut deloc pentru că nu mai simt sărbătorile ca atunci când eram mică. Consider că și Crăciunul și Revelionul sunt ca o zi normală”, ne povestea Andreea Tonciu la ziua de naștere a Oanei Radu. Ea oricum este o răsfățată și primește cadouri aproape în fiecare zi însă acum ne-a mărturisit că nu își dorește ceva anume în mod special.

„Ar fi fost frumos să primesc cadouri în fiecare zi dar nu e așa. Plec și acum, Crăciunul îl facem în Dubai, dar Revelionul îl voi face în București. Pe 1 ianuarie voi pleca eu din țară și prefer să stau alături de familia mea! Sunt o femeie foarte împlinită, foarte fericită! Adică am de toate, nu îmi lipsește absolut nimic!”, ne mărturisea Andreea Tonciu la începutul lunii decembrie.

Ce cadou vrea să îi facă soțului

Și dacă anul trecut în preajma sărbătorilor de iarnă, Andreea Tonciu își dorea o mașină nouă, anul acesta speră doar la pace și liniște pentru că în rest ea are de toate și nu duce lipsă de nimic.

„Îmi doresc pace și liniște pentru că mi-e frică de războaie, de bombe, de toate nebuniile astea, de Covid, de alți viruși, de ce o să mai apară. Vreau să fie liniște, să fim sănătoși și să trăim viața exact așa cum am fost eu obișnuită și cum am crescut!”, a mai spus Tonciu care pe data de 16 decembrie a făcut anunțul mult așteptat pe Instagram.

„Da! Merg la Survivor România All Stars! Știu că ați așteptat răspunsul ăsta și uite că a venit momentul să încep o nouă luptă, o nouă încercare, o nouă supraviețuire. Sunt mândră că fac parte din acest proiect! Așa că ne vedem din 16 ianuarie pe ProTV!”, a anunțat, mândră de noul ei proiect, Andreea Tonciu.

Vrea să își ducă soțul în Maldive

După sărbătorile de iarnă, Tonciu pleacă în Dominicană, la Survivor All Stars însă va rămâne cu gândul la ceea ce își dorește să facă la întoarcerea din junglă. Mai precis, vedeta se gândește să își ducă soțul într-o vacanță dorită de ea, adică în Maldive, acolo unde nu a reușit să ajungă deocamdată.

„Soțului meu nu îi fac cadoul acum de Crăciun însă o să îi pregătesc o surpriză și îl duc în vacanță dar unde îmi doresc eu! El este cu Dubaiul ! De fiecare dacă când mergem în Dubai stăm câte o lună de zile! Trebuia să facem și Revelionul acolo dar nu avem cum pentru că eu voi pleca din țară. Îi voi face cadou o vacanță, alături de fiica noastră, probabil prin martie, când mă întorc, în Maldive pentru că acolo îmi doresc eu să ajung!”, ne-a mai spus pentru Ciao.ro, Andreea Tonciu.

De ce nu poartă verighetele

Au tot existat speculații pe tema subiectului „verighetele” în familia Andreei Tonciu. De ce nu le poartă și care este motivul. Am lămurit cu vedeta și acest aspect!

„Nu le port, verighetele chiar nu le port pentru că mi-au rămas mici. Am avut o perioadă în care m-am îngrășat foarte tare și de atunci nu m-am dus să le modific și nici soțul meu nu o poartă. Mi se pare pe vechi să mai poți verighetă!”, ne-a răspuns Tonciu și acestei curiozități.

Nu mai vrea alt copil

Pentru că este foarte fericită și împlinită acum și duce o viață lipsită de griji, Andreea Tonciu ne-a spus că nu se gândește să își mărească familia cu un alt copil pentru că îi este foarte bine așa în familie, în formulă în care se află acum.

„Nu vreau să mai fac un alt copil și nici nu îmi doresc chestia asta acum pentru că deja o să ajung la o vârstă la care nu cred că o să mai pot să fac copii!”, ne-a mai povestit Andreea Tonciu care își adoră fiica, pe Rebeca.

Publicat: 24 dec. 2023, 15:30 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×