Andreea Tonciu are probleme grave de sănătate! Ce diagnostic teribil i-au pus medicii

Publicat: 11 ian. 2022, 19:46 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Andreea Tonciu, la un pas să facă otită severă? Vedeta a avut dureri groaznice la o ureche și a ajuns la spital chiar înainte de Crăciun. Brunetei i-a fost teamă că nu mai poate pleca la Survivor România 2022, cea mai mare provocare din viața ei.

Andreea Tonciu, la medic înainte de Survivor România 2022

Despre vizitele ei la medici și la clinici, Andreea Tonciu a povestit zilele trecute, pe instastory. Ba chiar s-a filmat în timp ce stătea la perfuzii cu vitamine. Ea le-a povestit fanilor a fost și la ORL, la dermatolog, la oftalmologie. La ORL medicul nu i-a dat vesti prea bune. Acesta i-ar fi spus poate i se declanșeze o otită severă din cauza presiunii, în timpul zborului până în Republica Dominicană. Iar la oftalmologie și dermatologie, bruneta s-a dus pentru i-au apărut niște semne lângă ochi, și pe pleoapă.

„În decembrie a fost răcită rău, a durut-o și o ureche”

Mama vedetei ne-a declarat Andreea este bine și este nerăbdătoare plece la Survivor România 2022, deși în decembrie a trăit mari emoții când a răcit puternic. “În decembrie a fost răcită rău, a durut-o și o ureche tare, s-a temut să nu fi luat acest virus. Făcea câte 2-3 teste pe zi și a și spus că nu mai iese să nu se expună de frică să nu ia virusul. Și n-a mai ieșit, a stat numai în casă, s-a protejat. A fost zilele trecute la controale, unde avea programări, dar tot așa, foarte atentă și cu masca pe față”, a declarat Maria Tonciu pentru CIAO.RO.

Andreea Tonciu surprinsă cu capul bandajat

Andreea Tonciu, apariție șocantă cu doar câteva ore înainte de a-și lua zborul către Republica Dominicană unde va concura la Survivor România 2022! Paparazzii CANCAN.RO au surprins-o pe vedetă “camuflată cu glugă pe cap și mască pe fațăGluga îi acoperea bandajul imens pe care-l avea împrejurul capului. În presă s-a scris  bruneta ar fi avut vreun accident de este atât de bandajatăMama vedetei se pare  nu știe nimic de vreun accident. Mama Andreei Tonciu spune  a primit și ea o poză de la fiica ei în care apare vânălângă ochi, însă știe și face tratamente de înfrumusețare pentru a arăta impecabil la Survivorîn Republica Dominicană, unde nu va avea voie  folosească pic de machiaj.

Publicat: 11 ian. 2022, 19:46 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă