EXCLUSIV| Andreea Tonciu, prima vedetă confirmată în competiția ”Survivor”, de la Pro TV!

Publicat: 14 dec. 2021, 13:10 Autor: Maria Apostol Vedete

Bruneta își va testa limitele în cea mai dură competiție sportivă care va fi difuzată, în curând, de Pro TV! Andreea Tonciu devine, astfel, prima vedetă confirmată la Survivor. 

Pro TV deține acum reality-show-ul ”Survivor România”, pe care l-a cooptat de la Kanal D cu tot prezentatorul Daniel Pavel. Până acum nu au fost anunțate vedetele care vor participa, însă CIAO.RO a aflat, în exclusivitate, primul nume de pe listă! Se pare că Andreea Tonciu va intra oficial în această cursă cu multe obstacole, în care i se va pune rezistența la încercare.

În ultima perioadă s-au vehiculat mai multe nume sonore printre viitorii concurenți. Cum ar fi Adrian Nartea, actorul care tocmai a terminat filmările pentru serialul „Vlad”, sau Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu. Cei din urmă au mai participat și la alte reality-show-uri, cum ar fi „Ferma Vedetelor” sau „Asia Express”.

De asemenea, se zvonește că Antonia, Alex Velea și Dorian Popa ar fi primit și ei oferte pentru a participa la cel mai dur reality-show care se va filma în Republica Dominicană.

Survivor, formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil!

Regulile emisiunii Survivor sunt clare! Concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.

Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV declară: ”Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”. 

Publicat: 14 dec. 2021, 13:10 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă